Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!ΜΕΤΕΦΕΡΕ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 586 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΡΩΙΝΗ!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!ΜΕΤΕΦΕΡΕ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 586 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΡΩΙΝΗ!! 







Ο αλλοδαπός αφίχθη στην Ελλάδα, από το Πακιστάν, μέσω Καΐρου, ενώ μετέφερε, στις αποσκευές του τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 7 κιλών και 586 γραμμαρίων
Ένας 35χρονος Πακιστανός συνελήφθη, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για εισαγωγή ηρωίνης.
Ο αλλοδαπός αφίχθη στην Ελλάδα, από το Πακιστάν, μέσω Καΐρου, ενώ μετέφερε, στις αποσκευές του τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 7 κιλών και 586 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 7.500 ρούπια Πακιστάν, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...