Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ 35ΑΧΡΟΝΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ!!Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ  35ΑΧΡΟΝΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ!!Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 ΑΝΩΤΕΡΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ...

 

 

 

 


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής...
(95 ΑΔΤΕ), 35 ετών, έγγαμος, ευρισκόμενος σε άδεια στην περιοχή της Εύβοιας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο συνάδελφός μας έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Ευβοίας. Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) με την ενεργοποίηση Ελικοπτέρου S-70B6 AEGEAN HAWK, βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανεύρεσή του. Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων, βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα επέμβασης.
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα έλαβε χώρα ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ: «ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Κ.Φ., της δύναμης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XIV M/K MΠ), 33 ετών, έγγαμος, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, ευρισκόμενος σε οικία συγγενικών του προσώπων τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Σουφλίου, έβαλε δια απαγχονισμού τέλος στη ζωή του.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας».
Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλά κρούσματα, συγκεκριμένα:
Στις 27/06/2018 ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Στις 25/06/2018 ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ.
Στις 16/06/2018 τις πρωινές ώρες ο Στρατιώτης Ν.Μ., ετών 20, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»), τραυματίστηκε θανάσιμα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος με το ΙΧ όχημά του.
Στις 14/06/2018 τις απογευματινές ώρες ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχίας Πεζικού (ΠΖ) Κ.Κ., ετών 31, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός υπηρεσίας, έξω από το χωριό Μάνη στον Βόρειο Έβρο.
Στις 21 Μαΐου 2018, ο Αρχιλοχίας (ΤΘ) Τ.Δ., άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»), μεταφέρθηκε περί της 02:35 με αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, όπου εξέπνευσε στις 03:07.
Την Κυριακή 06 Μαΐου 2018, η Εθελοντής Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Α.Α., άγαμη, ενώ βρισκόταν σε ώρα υπηρεσίας σε Μονάδα του Γ΄ Σώματος Στρατού, στη Θεσσαλονίκη, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία.
Το στέλεχος εξέπνευσε στις 20:05, από ανακοπή καρδιάς κατά τη μεταφορά της στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ: «ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Κ.Φ., της δύναμης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XIV M/K MΠ), 33 ετών, έγγαμος, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, ευρισκόμενος σε οικία συγγενικών του προσώπων τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Σουφλίου, έβαλε δια απαγχονισμού τέλος στη ζωή του.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας». πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...