ΤΩΡΑ!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ!!ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ!!ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ νοσοκόμας που συνελήφθη για τον ΦΟΝΟ οκτώ νεογέννητων...η έρευνα έχει επεκταθεί και πλέον εξετάζονται 32 περιπτώσεις νεογνών που πέθαναν μυστηριωδώς!!

ΤΩΡΑ!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ!!ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ!!ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ νοσοκόμας που συνελήφθη για τον ΦΟΝΟ οκτώ νεογέννητων...η έρευνα έχει επεκταθεί και πλέον εξετάζονται 32 περιπτώσεις νεογνών που  πέθαναν μυστηριωδώς!!
 

 
Οι συνάδελφοι της γυναίκας κάνουν λόγο για μια νοσοκόμα αφοσιωμένη στη δουλειά της, που ενδιαφερόταν πολύ για την καριέρα της. Πριν από πέντε χρόνια, η νοσηλεύτρια είχε επιλεγεί ως το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας για τη συγκέντρωση 3 εκατ. δολαρίων που θα επενδύονταν στην ανακαίνιση της πτέρυγας για τη φροντίδα των νεογνών και τον εξοπλισμό της με νέα μηχανήματα.
Με την ανάκριση της Lucy Letby, της νοσοκόμας που φέρεται να εμπλέκεται στον αδόκητο θάνατο οκτώ βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων έξι, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στο Τσέσαϊρ, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση των θανάτων νεογνών που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία.
Αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της Lucy Letby και εκείνο των γονιών της, αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να αποδείξει την ενοχή της. Μάλιστα, έξω από το πολυτελές σπίτι της έχει στηθεί μια τέντα από το εγκληματολογικό τμήμα για τη συλλογή στοιχείων, όπως δέιγματα DNA.

Αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της Lucy Letby και εκείνο των γονιών της, αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να αποδείξει την ενοχή της
 Η νεαρή νοσηλεύτρια πιστεύεται από τις βρετανικές Αρχές ότι εμπλέκεται στους ύποπτους θανάτους βρεφών που συνέβησαν στο νοσοκομείο Countess of Chester την περίοδο 2015-2016. Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για τη σύλληψη «μιας επαγγελματία της υγείας» σε σχέση με την υπόθεση, χωρίς να αναφέρει ακριβώς για ποιο λόγο θεωρείται ύποπτη. Ο επικεφαλής της έρευνας, επιθεωρητής Πολ Χιους, χαρακτήρισε μάλιστα τη σύλληψη «ένα σημαντικό βήμα προόδου». Όπως αποκάλυψε, η έρευνα έχει επεκταθεί και πλέον εξετάζονται 32 περιπτώσεις νεογνών, που είτε πέθαναν μυστηριωδώς είτε απειλήθηκε η ζωή τους.
Μια πηγή από το νοσοκομείο αποκάλυψε στους Times ότι η Letby είχε απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της χωρίς εξήγηση στα τέλη του 2016 και της είχε δοθεί μια θέση γραφείου. Η μετάθεση αυτή είχε προβληματίσει τότε τους συναδέλφους τους, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν υποψιαστεί ότι υπήρχε κάτι τόσο σκοτεινό πίσω από την απόφαση της διοίκησης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.