ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!ΕΛΛΑΔΑ 27 ΤΟΥΡΚΙΑ 1!!!Η Εθνική μας δεν δέχτηκε γκολ για 26 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΣΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!


Εξαιρετική αρχή έκανε η Εθνική ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, καθώς επιβλήθηκε 27-1 της Τουρκίας. Η Ελλάδα πήρε σαφές προβάδισμα από το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.    Το επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι την Τετάρτη (18/7) με αντίπαλο την Ολλανδία.


ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!ΕΛΛΑΔΑ 27 ΤΟΥΡΚΙΑ 1!!!Η Εθνική μας δεν δέχτηκε γκολ για 26 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΣΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!Η Ελλάδα είχε ως στόχο να νικήσει με πολλά γκολ, προκειμένου να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο την Παρασκευή, στο παιχνίδι με την ισχυρή Κροατία. Το τεστ απέναντι στην αδύναμη Τουρκία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η Εθνική μας δεν δέχτηκε γκολ για 26 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα!Έξι γκολ πέτυχε ο Φουντούλης και από πέντε οι Γούνας και Βλαχόπουλος, οδηγώντας τη Γαλανόλευκη ομάδα σε μια ευρεία νίκη. Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9.Δείτε τα highlights της Ελληνικής επικράτησης:
Loading...
loading...