Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΣ!!ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΠΕΙ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΣ!!ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΠΕΙ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!





 
Σπουδαία διάκριση για τη χώρα μας αφού ένα ελληνικό νησί είναι το καλύτερο στον κόσμο για το 2018. Πρόκειται για την Πάρο που κατέλαβε την πρώτη θέση στα βραβεία World’s Best Awards μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού τα οποία βασίζονται στις απόψεις ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tornosnews.gr.
Επίσης εξι στα 10 καλύτερα νησιά στην Ευρώπη είναι ελληνικά. Στα βραβεία αναδείχθηκε ακόμα το ξενοδοχείο Katikies στα 80 καλύτερα στον κόσμο και 1ο στην Ελλάδα, ακολουθούμενο από τα resort Canaves Oia, επίσης στη Σαντορίνη και Blue Palace στην Κρήτη.
Κάθε χρόνο, το περιοδικό T+L ζητεί από τους αναγνώστες να αξιολογήσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες από όλο τον κόσμο και να μοιραστούν την άποψή τους σε σχέση με τις κορυφαίες πόλεις, νησιά, κρουαζιερόπλοια, Spa, αεροπορικές εταιρίες κτλ.
Στην κατηγορία των νησιών, οι αναγνώστες τα βαθμολόγησαν σύμφωνα με τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τις φυσικές ατραξιόν, τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλικότητα και το συνολικό value.
Τα ξενοδοχεία αξιολογήθηκαν βάσει των εγκαταστάσεών τους, της τοποθεσίας τους, των υπηρεσιών τους, του φαγητού και του συνολικού value που προσφέρουν.
Τα νησιά που κέρδισαν ευρωπαϊκή διάκριση είναι:
1. Πάρος, Ελλάδα με 88,76 βαθμούς
2. Νήσοι Orkney, Σκωτία με 88,50 βαθμούς
3. Αζόρες, Πορτογαλία με 88,37 βαθμούς
4. Σαντορίνη, Ελλάδα με 87,94 βαθμούς
5. Κρήτη, Ελλάδα με 87,57 βαθμούς
6. Μήλος, Ελλάδα με 87,43 βαθμούς
7. Skye και οι Εβρίδες, Σκωτία με 87,37 βαθμούς
8. Σικελία, Ιταλία με 86,44 βαθμούς
9. Μύκονος, Ελλάδα με 86,31 βαθμούς
10. Κέρκυρα και Επτάνησα, Ελλάδα με 86,11 βαθμούς.
Loading...
loading...