ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΧΘΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!!ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΜΑ ΣΤΑ 14,74 ΜΕΤΡΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!''ΕΛΛΗΝΙΚΑ'' ΜΜΕ;;;;;;ΣΤΑ ΨΙΛΑ.....ΑΙΣΧΟΣ!!


ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!ΕΛΛΑΣ!!ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΧΘΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!!ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΜΑ ΣΤΑ 14,74  ΜΕΤΡΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!''ΕΛΛΗΝΙΚΑ'' ΜΜΕ;;;;;;ΣΤΑ ΨΙΛΑ.....ΑΙΣΧΟΣ!!


Με ένα τρομερό άλμα στα 14,74 μέτρα, η Βούλα Παπαχρήστου πέτυχε την καλύτερη επίδοση της χρονιάς στην Ευρώπη, κατά την 1η ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου, που διεξάγεται στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Τρίτη στον κόσμο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη σημείωσε η Βούλα Παπαχρήστου, κατά την 1η ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας και έγινε έτσι, το απόλυτο φαβορί για ένα μετάλλιο στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.Η Ελληνίδα άλτρια του τριπλούν «προσγειώθηκε» στα 14,74 μέτρα, μόλις στην πρώτη της προσπάθεια στους φετινούς βαλκανικούς και εκανε νέο ρεκόρ (14,73 μέτρα από το 2016), ξεπερνώντας κάθε άλλη αθλήτρια του τριπλούν στην Ευρώπη.
Το συγκεκριμένο άλμα μάλιστα, την έφερε και στην τρίτη θέση του κόσμου για φέτος, αφού μόλις δύο αθλήτριες έχουν καταφέρει καλύτερη επίδοση κατά τη διάρκεια του 2018 και συγκεκριμένα, η Κολομβιανή Κατρίν Ιμπαργκουέν με 14,96 και η Αμερικανίδα Τόρι Φράνκλιν με 14,84.
Loading...
loading...
Από το Blogger.