ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ....ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΥΡΣΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ...ΓΕΜΙΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 10 ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ...ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...


ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ....ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΥΡΣΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ...ΓΕΜΙΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 10 ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ...ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...Τα πρώτα εναέρια πλάνα που μπορείτε να δείτε δείχνουν τραγωδία δίχως τέλος! Βρίσκουν συνέχεια νεκρούς στο Μάτι, άνδρας απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, γυναίκα με τις μικρές κόρες της. Σπαρακτικές εικόνες πάνω από τα καμμένα! Ο Α.Τσίπρας αναγκάζεται να προχωρήσει σε κυβερνητική σύσκεψη αναζητώντας τρόπους διαχείρισης της κρίσης.

Ο αριθμός των νεκρών δυστυχώς είναι πολύ μεγαλύτερος από τα νούμερα που ανακοινώνονται…

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Δραματική είναι η νέα αποκάλυψη του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.

Οπως είπε ο κ. Μπουρνούς, οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60. Λίγη ώρα αργότερα ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι μια μητέρα με το παιδί της βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους στο Μάτι ανεβάζοντας τη μαύρη λίστα με τους νεκρούς στους 52.

Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι δέκα νεκροί εντοπίστηκαν πριν από λίγα λεπτά στο Μάτι. Συγκεκριμένα, σε ένα καμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν τέσσερα άτομα, ενώ αριστερά από αυτό, μέσα σε σπίτι, άλλοι τέσσερις και κάτω στην πλαγιά του λόφου άλλοι δύο νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τους νεκρούς στο σπίτι, πρόκειται για μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 5 και 6 ετών, και την γιαγιά της οικογένειας, που βγήκαν από το σπίτι τους και έτρεξαν στο δάσος για να σωθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο ίδιο σημείο, σε αυτοκίνητο, έχει εντοπιστεί απανθρακωμένη οικογένεια -γονείς και δύο παιδιά.

Την ίδια στιγμή, 11 τραυματίες από τις πυρκαγιές στην Αττική παραμένουν διασωληνωμένοι, όπως δήλωσε ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου. Είμαστε σε μια «δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη ημέρα» τόνισε ο κ. Παπαευσταθίου και πρόσθεσε:

«Στα νοσοκομεία εχθές είχαν διακομιστεί, κυρίως με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 156 ενήλικες και 16 παιδιά. Από τους 156 ενηλίκους οι 11 είναι διασωληνωμένοι, ευτυχώς τα 16 παιδιά είναι σε κατάσταση που δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή».
Loading...
loading...