Ticker

10/recent/ticker-posts

ΩΡΑ 08:33!ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!

ΩΡΑ 08:33!ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!
 



 
Απίστευτη κίνηση από τον ηγέτη της Συρίας!
Ο Ασάντ απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συμπατριώτες που εγκατέλειψαν την Συρία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να βοηθηθούν στην ανοικοδόμηση της χώρας!
«Πλέον οι πολεμικές επιχειρήσεις έχουν περιοριστεί σε ένα πολύ μικρό μέρος της επικρατείας της Συρίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το makeleio.gr χαιρετίζει την πρόταση του Ασαντ!
Ήρθε η ώρα όλοι αυτοί, κυρίως οι νεαροί μεταξύ 18- 30 που αποδείχτηκαν λιποτάκτες και γύρισαν την πλάτη σε γονείς οικογένεια και πατρίδα να γυρίσουν πίσω!
Όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα και την οικογένεια του δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα!
Άμεση επιστροφή όλων των προσφύγων τώρα στη ΣΥΡΙΑ και αμέσως μετα να απελαθούν όλοι οι άλλοι από Αφγανιστάν Μαρόκο κτλ!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...