Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ!![ΒΙΝΤΕΟ]








Ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προέβη σε δηλώσεις ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις απειλές που δέχονται βουλευτές του κόμματός του είτε τηλεφωνικά είτε με sms, προσδιορίζοντας ως χώρο εκτόξευσης των απειλών τη Νέα Δημοκρατία.
Επίσης, ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει την κύρωση της συμφωνίας Αθηνών – Σκοπίων όταν έρθει στη Βουλή από 180 βουλευτές και όχι με απλή πλειοψηφία, ενώ ολοκλήρωσε τη δήλωσή του καταγγέλλοντας εκείνους οι οποίοι λαμβάνουν εντολές από τον «Εσκομπάρ» με τους 2,5 τόνους ηρωίνη.
Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 14.30.
Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την πΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αποχώρησε από το κόμμα ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος, σε αντίθεση με την κομματική γραμμή, ψήφισε «ναι», ενώ μία ημέρα αργότερα αποχώρησε η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του αντιπροέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη που δήλωσε ότι «αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης, δεν θα τη δώσουμε». Επίσης, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Δημήτρη Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ είχε οικονομικά ανταλλάγματα, σημείωσε ότι «έγιναν κάποιες συζητήσεις και μπήκαν όλα στη ζυγαριά».
Loading...
loading...