Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!(ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΚΤΑΚΤΟ!Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!(ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)










 Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση
Με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Λίγη ώρα πριν, η ηγεσία της Χ.Α. είχε φροντίσει να βγάλει την ουρά της… απέξω και να καταδικάσει το κάλεσμα του βουλευτή της σε πραξικόπημα…
20180615122151_968533
Προηγούμενη ενημέρωση
Μετά από τις δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος κάλεσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα, η Χρυσή Αυγή φαίνεται να προσανατολίζεται στην αποκήρυξη των απόψεων του βουλευτή της.
Επίσης, σκέφτονται ακόμα και τη διαγραφή του,  μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.
Παίρνει αποστάσεις η Χρυσή Αυγή από Μπαρμπαρούση 
«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;»
Δείτε τη δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου
Παρέμβαση και από τον Άρειο Πάγο
Την παρέμβαση και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή Κ. Μπαρμπαρούση.
Η κυρία Δημητρίου απέστειλε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά δημοσιεύματα με την παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Στον Αρειο Πάγο Καμμένος και Κουβέλης για Μπαρμπαρούση
Προφορική μηνυτήρια αναφορά καταθέτουν από λεπτό σε λεπτό στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπλ.υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση αλλά και κατά τη Χρυσής Αυγής. Οι κ.κ. Π.Καμμένος και Φ.Κουβέλης θα ζητήσουν από τον εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις με βάση τα προβλεπόμενα από τον ποινικό κώδικα.
 Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής K. Μπαρμπαρούσης, μιλώντας στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, είπε: «επειδή η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν νομοθετεί προς το συμφέρον του έθνους αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!», είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης προκαλώντας θύελλα στην αίθουσα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...