ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ;;;Προσήλθαν ΚΑΙ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης ΚΑΙ ο πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος!!Άλλωστε, οι Άριστοι και όχι οι πολιτικά αρεστοί, αυτή την στιγμή κρατούν στα χέρια τους και το στράτευμα.!!ΕΠΙΣΗΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ;;;Προσήλθαν ΚΑΙ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης ΚΑΙ ο πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος!!Άλλωστε, οι Άριστοι και όχι οι πολιτικά αρεστοί, αυτή την στιγμή κρατούν στα χέρια τους και το στράτευμα.!!ΕΠΙΣΗΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!Στο ΥΠΕΘΑ, στην αίθουσα του ΣΑΜ προσήλθαν ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας  
Η στρατηγική ισχύς της Ελλάδας δια των αρίστων

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ
Στην σημερινή σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ, πέραν του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του νυν αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη στην αίθουσα του ΣΑΜ προσήλθαν ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας.


Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες με μεγάλη εμπειρία που σφυρηλατήθηκε σε συνθήκες σύγκρουσης και μπορούν να δομήσουν το στρατηγικό βάθος σε χρονική και ποιοτική διάσταση, που μεταφράζεται πλέον σε στρατηγική ισχύ έναντι ενός αντιπάλου ο οποίος πέραν της υπερχρονικής στρατηγικής έντασης και επιβουλής, μεταλλάσσει βιάια τις αντιδράσεις του οδηγούμενος από τις εσωτερικές εξελίξεις αλλά και το εγγύς περιβάλλον.
Η σημερινή εξέλιξη λοιπόν υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια του συμβολισμού. Μιλάμε πλέον για την δόμηση στρατηγικής ισχύος, πέρα και πάνω από την συνηθισμένη εώς σήμερα αποσπασματική πολιτική, τις σκοπιμότητες της οποίας τις πλήρωνε το έθνος που στερείτο μακρόπνοης, ενιαίας στρατηγικής με ότι αυτό συνεπάγεται. Και η στρατηγική ισχύς θα επιτευχθεί μόνον με την ενεργοποίηση των Αρίστων του έθνους, που μέσω της διαχρονικής παρουσίας τους μπορούν να καταστρώσουν επιχειρησιακό σχέδιο σε βάθος χρόνου με σενάρια εναλλακτικών συνθηκών. Άλλωστε, οι Άριστοι και όχι οι πολιτικά αρεστοί, αυτή την στιγμή κρατούν στα χέρια τους και το στράτευμα.
 Ο Πάνος Καμμένος έχει αποδείξει ότι δεν ήρθε για δημόσιες σχέσεις στο υπουργείο. Τρανταχτή απόδειξη ο ελληνικός θρίαμβος της ακύρωσης τον Γκρίζων ζωνών για πρώτη φορά μετά το ολέθριο 1996 του Σημίτη.  Με την στρατηγική που υλοποίησε ο Πάνος Καμμένος από το 2015, εμπλέκοντας το ΝΑΤΟ, επιβάλλοντας το ως προέκταση της Frontex και εντέλει την διαγραφή τον Γκρίζων ζωνών από το λεξιλόγιο και το επιχειρησιακό σχέδιο της συμμαχίας. Γι’ αυτό και ο έλληνας υπουργός αποτελεί κόκκινο πανί για την Άγκυρα η οποία επιχειρεί την αποδόμηση του μέσω των πυρήνων που διαθέτει εντός και εκτός Ελλάδας, πυρήνες χρηματοδοτούμενοι από το τουρκικό παρακράτος μέσω του ναρκοχρήματος ή της παροχής ασύλου σε καταζητούμενος απατεώνες, οι οποίοι στη συνέχεια ενεργοποιούνται με στόχο την δολιοφθορά και την δολοφονία χαρακτήρα του υπουργού στα μάτια της κοινής γνώμης.
Για αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε εκτενώς στο άμεσο μέλλον, καθώς οι αποκαλύψεις σε αυτόν τον τομέα θα είναι συγκλονιστικές.
 Το ότι όμως η ελληνική στρατηγική αποκτά διάσταση υπερχρονικής εθνικής στρατηγικής ισχύος, με την συμμετοχή ανθρώπων αυτού του επιπέδου, μπορεί μα μην «κερδίζει εκλογές», κερδίζει όμως το στρατηγικό βάθος για τις επόμενες γενιές.

Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!!Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!!
 
Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας γεννήθηκε το 1948 στην Υπάτη Φθιώτιδος.
Αποφοίτησε από την Σχολή Ευελπίδων το 1971 ως Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων.

Υπηρέτησε σε σημαντικές Μονάδες Τεθωρακισμένων και διετέλεσε Διοικητής στην Δ΄ΕΑΝ,
Επιτελάρχης στην 96 ΑΔΤΕ,Α΄ΒΕ στην ΑΣΔΕΝ,Διοικητής ΧΧV ΤΘΤ,Επιτελάρχης του Δ΄ΣΣ,Διευθυντής στην Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως,Διευθυντής Δογματος-Εκπαιδεύσεως [2002-2003]
Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ [2003-2004],Β΄Υπαρχηγός ΓΕΣ [2004-2005]
Διοικητής της ΑΣΔΕΝ [2005-2006] και Αρχηγός ΓΕΣ [2006-2007].
Πήρε προαγωγή στον βαθμό του Υπολοχαγού το 1974 και του λοχαγού το 1978.
Το 1983 προήχθη στον βαθμό του Ταγματάρχη,το 1988 στον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και το
1995 στον βαθμό του Συνταγματάρχη.
Το 1999 προήχθη στον βαθμό του Ταξιάρχου,το 2002 στον βαθμό του Υποστράτηγου,το 2004 στον
βαθμό του Αντιστράτηγου και έγινε Β΄Υπαρχηγός ΓΕΣ.Το 2005 έγινε Διοικητής της ΑΣΔΕΝ.
Το 2006 ανέλαβε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Τον Αύγουστο του 2007 προήχθη σε Στρατηγό και ανέλαβε τα καθήκοντα του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.
 ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΡΑΨΑ!!!

XΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ
3]ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ Β΄ΤΑΞΗΣ


4]ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ


5]ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ


6]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥ ΔΚΣΕΩΣ Β΄ΤΑΞΗΣ


7]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΞΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Β΄ΤΑΞΗΣ


8]ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ


9]ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ Α΄ΤΑΞΗΣ


10]ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟ
1] ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ


2]ΧΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ


11]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ


12]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Α΄ΤΑΞΗΣ


13]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΞΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Α΄ΤΑΞΗΣ


14]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ


15]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Β΄ΤΑΞΗΣ


16]ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ


17]ΔΙΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Α΄ΤΑΞΗΣ


18]ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ


Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΡΑΨΑ!!!
Ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας πριν αρκετά χρόνια επισκέφτηκε μαζί με συναδέλφους του τον


Πατέρα Παίσιο στο Άγιον Όρος στην Παναγούδα για να πάρουν την Ευλογία του.Κάποια στιγμή


ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας είπε στον Πατέρα Παίσιο!


''Δεν αντέχω άλλο Γέροντα,θα παραιτηθώ από το Στράτευμα''.......


Τότε ο Πατέρας Παίσιος τον κοίταξε και του απάντησε!!!


''Εσύ δεν θα παραιτηθείς!!!Εσύ θα είσαι Αρχηγός της Άμυνας της Ελλάδος όταν μας επιτεθούν


οι τούρκοι!!!Συγκεκριμένα είπε στον Στρατηγό ότι θα μπεί στην Κωνσταντινούπολη ώς Ελευθερωτής


και θα σηκώσει την Ελληνική Σημαία πάνω από την Αγία Σοφία!!!


Όλοι κοιτάχτηκαν με έκπληξη και ρώτησαν.....και πότε θα γίνει Γέροντα αυτό;


Ο Πατέρας Παίσιος απάντησε....''όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια....και άλλαξε συζήτηση!!!


Όντως ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας παρέμεινε στο Στράτευμα και προόδευσε,παίρνοντας τα μεγαλύτερα Αξιώματα που θα μπορούσε ποτέ να πάρει Στρατιωτικός!!!


  ΤΟΥΡΚΙΑ!!!


''ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Α/ΓΕΕΘΑ''


Στίς 13 Νοεμβρίου του 2008,το Νορβηγηκό πλοίο ''Malene Ostervold'' πραγματοποιούσε ''έρευνες΄΄


σε Ελληνική υφαλοκρηπίδα δυτικά της Κύπρου,με συνοδεία τουρκικής φρεγάτας,για λογαριασμό


της Τουρκίας.


Τότε ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας ο οποίος ήταν Α/ΓΕΕΘΑ έδωσε την διαταγή!!!


''Αποχωρείστε απο τα Ελληνικά ύδατα γιατί θα σας βυθίσω''!!!


Η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε για την απειλή και η ''Ελληνίδα''Ντόρα Μπακογιάννη ''φρόντισε''


για την πρόωρη παραίτηση του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημητρίου Γράψα!!!


Ο  Άξιος  Έλλην Στρατηγός Δημήτριος Γράψας είναι ευλογημένος και γεννημένος για Ηγέτης!!!Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τον αγαπούν και τον σέβονται!!!Ο Ελληνικός λαός τον λατρεύει!!!


  ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΓΡΑΨΑ!!!ΣΕ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ!!!
 6η Αυγούστου 2009 - Ο Υπ. Εθνικής Άμυνας Μεϊμαράκης ανακοινώνει την αιφνιδιαστική καρατόμηση του άξιου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημητρίου Γράψα, μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ, λίγο πριν τη συνεδρίαση του οποίου έσπευσε η τότε ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη να συναντήσει τον Καραμανλή...
Μεϊμαράκης και Ντόρα "έφαγαν" τον Αρχηγό Γράψα, επειδή φαίνεται ήταν πολύ Έλληνας για τα μέτρα τους! Και είχε κάνει το θανάσιμο λάθος να φροντίζει απαιτητικά την Εθνική Άμυνα και τα νησιά μας, ως πρώην Αρχηγός της ΑΣΔΕΝ! Είχε επανδρώσει μάλιστα και τις Βραχονησίδες, που έτσι δεν μπορούσαν να τις καταλάβουν οι Τούρκοι που διαμαρτύρονταν... αλλά και είχε απειλήσει με άμεση βύθιση το Νορβηγικό Ερευνητικό Σκάφος Malene Ostervold, που είχαν στείλει οι Τούρκοι προκλητικά στα νότια της Μεγίστης, αναγκάζοντάς τους να το μαζέψουν... Είχε διαφωνήσει ακόμα κάθετα με την αιφνιδιαστική μείωση της Στρατιωτικής Θητείας που είχε ανακοινώσει από μόνος του ο Μεϊμαράκης, γιατί απλούστατα με άδεια στρατόπεδα δεν μπορεί να υπάρξει Άμυνα... και τα αφύλακτα νησιά είναι βούτυρο στο ψωμί 
της Άγκυρας...
Η ΝΕΤ παρουσιάζει το θέμα που προκάλεσε σάλο, με όλη την φιλοκυβερνητική προπαγάνδα και τις γελοίες δικαιολογίες που εφεύραν στο Υπουργείο, αφιερώνοντας για να πείσει, σχεδόν ολόκληρα εννέα (9) λεπτά στην αρχή του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, από όπου και το Ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε, επαναφέροντας το μέγα ζήτημα, την ώρα των μεγάλων τουρκικών απειλών... Γιατί εκείνη η αποστρατεία μοιάζει τελικά περισσότερο με ...συνωμοσία! ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.