Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!ΩΣ ΕΔΩ!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!!ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑΑ....ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑ....ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!ΩΣ ΕΔΩ!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!!ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑΑ....ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑ....ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!

 

 

 

 

 Νέα Κόλπα Σκαπανέα Κοτζιά με τα ΔΩΔΕΚΑ Διαπόντια Νησιά, που δεν τα βρίσκεις σε Ελληνικό χάρτη. Ετσι χωρίζουν τα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ σε Αλβανία και Αιγαίο;



KΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΟΖ
Σήμερα ήθελα να σχεδιάσω τα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ στη περιοχή της Κέρκυρας. Για να γίνει αυτό σωστά χρειάζεται να βρεθεί η θέση των ακόλουθων 12 Διαπόντιων νησιών. Σας τα έχουν μάθει ποιά είναι και κυρίως που είναι; Τα σύνορα της Ελλάδας τα ξέρετε γενικώς ή δεν έχει σημασία;
Tεσπα, τα νησιά είναι:
  1. Othonoi
  2. Ereikousa
  3. Mathraki
  4. Diakopo
  5. Diaplo
  6. Karavi
  7. Kastrino
  8. Leipso
  9. Ostrako
  10. Plaka
  11. Plateia
  12. Tracheia
Θα έπρεπε αυτά τα νησιά να υπάρχουν στο Google και στο wikipedia, EKEI ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΔΕΝ υπάρχουν. Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι μπορδέλο.
Τρία απο αυτά δεν τα βρήκα.Αναφέρομαι στα νηισιά Λειψώ, Καστρινό και Όστρακο. Η ΕΥΠ παίζει κλαρίνο. Το υπουργείο εξωτερικών τα ξύνει και στο ΓΕΕΘΑ το παίζουν global…
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ VORONOI DIAGRAMS ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Αυτή τη δουλειά που κάνω, όποιος την αναπαράγει να βάζει και το όνομα μου. Γιατί οι έξω τους μέσα τους έχουν γραμμένους σταρχίδια τους. Εμένα με ξέρουν. Αυτους τους βαράνε με ντοσιέ στο κεφάλι και τους τραβάνε απο το χεράκι.
Μάθετε να δίνετε bonus σε όποιον κάνει δουλειά, που το “κράτος” δεν μπορεί να κάνει είτε γιατί έχει προδότες στις κατάλληλες θέσεις είτε γιατί είναι ανίκανο και άχρηστο.
Εξωτερική πολιτική του κώλου κάνει ο Κοτζιάς όπως έκανε και η Ντόρα. Της  πλάκας είναι όλοι.
Πρός τη μεριά της Αλβανίας τα όρια της εν δυνάμει Ελληνικής ΑΟΖ ταυτίζονται με τα όρια των χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ, όπως φαίνονται στο χάρτη (ασπροκόκκινη γραμμή). Αει σιχτήρι.
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΜΕ “ΞΑΦΝΙΑΣΕ”
Περίεργη η πρόταση Κοτζιά να αφεθεί οδός ανάμεσα σε Κέρκυρα και σε Αλβανία για να περνάνε ελεύθερα τα πλοία. Και τα πολεμικά ίσως ή μήπως τα ερευνητικά για κοιτάσματα;
Όπως θα παρατηρήσετε στον παραπάνω χάρτη χώρος για διεθνή ύδατα δεν προκύπτει. Αρα ο Κοτζιάς παραδίνει έδαφος και δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, χωρίς η Βουλη να συμφωνεί. Το ίδιο έγινε με την υπογραφή Τσίπρα στο προσύμφωνο για το όνομα της FYROM στις Πρέσπες. Η Βουλή έπρεπε να τη ψηφίσει πριν υπογράψει. Δεν είναι διακρατική συμφωνία αλλά διεθνής και όπως και τα μνημόνια θέλουν 180 ψήφους. Ο Παυλόπουλος να παραιτηθεί. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει ή μάλλον τον λυπάμαι.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΟΖ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ VORONOI DIAGRAMS
Παρατηρείστε την ύπαρξη του Τριπλού σημείου Τ στο κέντρο ενός κύκλου, ένα σημείο κοινό για την Ελληνική, την Αλβανική και την Ιταλική ΑΟΖ. Αυτό δεν μπορεί να μετακινηθεί…
ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ…
Τρία σημεία του κύκλου είναι στην Ιταλία, στα Διαπόντια νησιά και στην Αλβανία (1,2,3). Δεν μπορει να κάνει τίποτα ο Κοτζιάς πλέον. Αν κάνει κάτι θα καρφωθεί όπως έγινε με τα Σκόπια (διπλή μπορεί και τριπλή μετάφραση συμφωνίας, που υπογράφηκε χωρίς να εγκριθεί απο τη Βουλή).
Σαν δεν ντρέπεται ο Παυλόπουλος της Στοάς Μαλακαντάση.
Ο Αχιλλέας και ο γυιός ξύνονται… Τα σκανάρω αυτά… Σας βλέπω όλους…
ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑΑ. ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑ. ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΤΑ!!!
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Σε λίγο να δείτε... 
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...