Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ;;;ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ...ΦΟΝΙΚΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!




ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ;;;ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ...ΦΟΝΙΚΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!












Κάποιος πανικός αλλά και έξαρση των θεωριών συνωμοσίας έχουν προκαλέσει στην Τουρκία κάποια τελευταία γεγονότα, καθώς μέσα σε ένα μηνά, όπως αναφέρεται, σε απότομες καιρικές μεταβολές οι κεραυνοί που ξεσπούν ξαφνικά έχουν σκοτώσει… 11 ανθρώπους!
Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έχει απασχολήσει και το Τεχνητό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, το Τμήμα Ηλεκτρικών –Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, που θεωρεί ότι οι κλιματολογική μεταβολή που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια έχει προκαλείσαι έξαρση των απότομων καιρικών φαινομένων με συνέπεια να ξεσπούν φονικοί κεραυνοί στην ύπαιθρο.
Μάλιστα ο καθηγητής Μετρολογίας του Τεχνητού Πανεπιστημίου, Mikdat Kadıoğlu, συνέστησε να αποφεύγονται κατά την διάρκεια θύελλας το κολύμπι, οι τηλεφωνικές ομιλίες, η έκθεση σε ανοιχτούς χώρους πλάι σε ψηλά δέντρα και γενικά συνιστά την προφύλαξη σε καλυμμένους χώρους.
Το γεγονός αυτό έχει ξεσηκώσει παλιές θεωρίες συνομωσίας, ότι οι κεραυνοί αυτοί είναι…. κατευθυνόμενοι από άγνωστη πηγή, όπως ότι και ο φονικός σεισμός του 1999 προκλήθηκε τεχνητά από τα ίδια κέντρα που εχθρεύονται την Τουρκία.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...