Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΌΔΩΣΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟ!!ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ!!ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ!!!!

 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΌΔΩΣΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟ!!ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ!! 

 

 

 

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!(ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
Η "ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ" ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ "ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ "ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ,
ΠΡΌΔΩΣΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟ!
ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 3-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΊ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ!!!
ΣΑΦΩΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗ -ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΥΡΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΚΥΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΧΘΉ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΗΜΗ ΠΡΑΞΗ "ΕΣΧΆΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΆΜΕΣΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ-1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ "ΠΑΕΙ, ΤΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...
..ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ/ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Ή ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ -ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ- ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ, ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΌ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 10 ΕΥΡΩ - ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΙΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΑΚΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ),
Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΟΣΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ -ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ- ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ":
ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,
ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΆΣΙΟΥ ΔΙΆΚΟΥ,
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ!!! ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ", ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΑ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΦΥΣΕΩΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 18/6/2018
πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...