Συνέβη χθες 4/ιουνιου/2018...Δραματικές εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας...σε εργοτάξιο..δύο μικρά αδέλφια καταπλακώθηκαν από έναν πελώριο σωρό από τούβλα...[ΒΙΝΤΕΟ]

Συνέβη χθες 4/ιουνιου/2018...Δραματικές εικόνες  κατέγραψε κάμερα ασφαλείας...σε εργοτάξιο..δύο μικρά αδέλφια καταπλακώθηκαν από έναν πελώριο σωρό από τούβλα...[ΒΙΝΤΕΟ]Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν δύο μικρά αδέλφια που καταπλακώθηκαν από έναν πελώριο σωρό από τούβλα σε χωριό της Κίνας!
Στις δραματικές εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διακρίνονται τα δύο παιδιά να παίζουν δίπλα στο σωρό με τα τούβλα αγνοώντας τον κίνδυνο που διέτρεχαν. Η μητέρα τους, που εργάζεται στο εργοτάξιο, διεπίστωσε έντρομη κάποια τούβλα να πέφτουν. Αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο έτρεξε να μαζέψει τα παιδιά της, αλλά ο σωρός κατέρρευσε καταπλακώνοντάς τα.
Με γυμνά τα χέρια διακρίνεται στις εικόνες να προσπαθεί απεγνωσμένα να τα απελευθερώσει, ενώ στο σημείο σπεύδουν και περαστικοί να τη βοηθήσουν. Τα παιδιά σώθηκαν μεν, αλλά νοσηλεύονται με βαριά τραύματα σε νοσοκομείο της περιοχής.
Loading...
loading...
Από το Blogger.