Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΥΛΟ το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!ΟΙ Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν και σάπισαν ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ που προκαλούσαν τους διαδηλωτές...!! Έστειλαν 2 στο Νοσοκομείο...[ΒΙΝΤΕΟ]


ΞΥΛΟ το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!ΟΙ Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν και σάπισαν ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ που προκαλούσαν τους διαδηλωτές...!! Έστειλαν 2 στο Νοσοκομείο...[ΒΙΝΤΕΟ]





Αποκόπηκαν από την πορεία για τη Μακεδονία - Επιτέθηκαν με λοστούς και κατά θαμώνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίοι ήταν αναρχικοί που προκαλούσαν τους διαδηλωτές και συμμετείχαν στην αντισυγκέντρωση.
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Περισσότερα από 50 άτομα αποκόπηκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και κινήθηκαν προς την πλατεία Ροτόντας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία τα άτομα αυτά ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ διότι έφεραν διακριτικά της συγκεκριμένης ομάδας.
Εκεί επιτέθηκαν με λοστούς εναντίον θαμώνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και ατόμων, που βρίσκονταν στην πλατεία και κατά δήλωσή τους ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Κατά τις επιθέσεις τραυματίστηκαν δύο άτομα και προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα.
Ενώ οι διαδηλωτές αποχωρούσαν, ομάδα αντιεξουσιαστών παρατάχθηκε στην οδό Φιλίππου και φώναξαν συνθήματα.
Στη συνέχεια, συνοδευόμενοι από διμοιρίες των ΜΑΤ οι διαδηλωτές κατέβηκαν από τη Βενιζέλου στην Εγνατία, φώναξαν συνθήματα κάτω από τα γραφεία των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, άναψαν καπνογόνα και τραγούδησαν στην Αριστοτέλους.
Η πορεία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...