Μουντιάλ!Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία!Το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο!Live It Up - Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi (2018 FIFA World Cup Russia) (Official Audio)[ΒΙΝΤΕΟ]


Μουντιάλ!Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία!

Το επίσημο τραγούδι
για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Live It Up - Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi (2018 FIFA World Cup Russia) (Official Audio)[ΒΙΝΤΕΟ] 
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία, που θα λάβει χώρα σε δυο εβδομάδες από σήμερα.

Η FIFA σε συνεργασία με τη Sony Music κυκλοφόρησαν το επίσημο τραγούδι με τίτλο «Live it up» με βασικό ερμηνευτή τον Nicky Jam, με τη συμμετοχή του διάσημου ηθοποιού και μουσικού Γουίλ Σμιθ, και την Κοσοβάρα τραγουδίστρια Era Istrefi σε παραγωγή του DJ και στιχουργού Diplo.«Είναι μεγάλη τιμή να σου ζητούν να εμφανιστείς για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το παγκόσμιο γεγονός φέρνει κοντά όλους τους ανθρώπους της υφηλίου για να φωνάξουν, να γελάσουν και να ζήσουν μαζί τη μαγεία. Η συνεργασία με τoυς Nicky, Diplo και την Era σε αυτό το κομμάτι αντιπροσωπεύει την αρμονία. Στο τέλος αυτό που θέλουμε να δούμε είναι όλον τον κόσμο να χορεύει», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και στιχουργός, Γουίλ Σμιθ.
Loading...
loading...
Από το Blogger.