Ticker

10/recent/ticker-posts

Πάτρα 10.30 το πρωί:37χρονος έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.(ΒΙΝΤΕΟ)


Πάτρα 10.30 το πρωί:37χρονος έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.(ΒΙΝΤΕΟ)
 




 
Ο 37χρονος βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου. Πάγωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στην Πάτρα…
Ένας 37χρονος άντρας έπεσε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην πλατεία Συνταγματάρχου Ζήση στην Αρόη στην Πάτρα.
Τα αίτια της πτώσης του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία παρέλαβε τον 37χρονο, για τον οποίο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, δόθηκε εντολή και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – παρόλο που δεν εφημέρευε για την παροχή των πρώτων βοηθειών – και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα επείγοντα του ΠΠΝΠ.
Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...