ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ...Η ΩΡΑ έφτασε:Μιλούν ανοιχτά για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ –Την Κυριακή 1η Ιουλίου ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ διαχείριση της μετακίνησης πληθυσμών!!ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΔΕΙΤΕ!!

ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ...Η ΩΡΑ έφτασε:Μιλούν ανοιχτά για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ –Την Κυριακή 1η Ιουλίου ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ διαχείριση της μετακίνησης πληθυσμών!!ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΔΕΙΤΕ!!


 
Την Κυριακή 1η Ιουλίου, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ξεκινάει στην Ρόδο τις εργασίες του το Συμπόσιο της Σύμης που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου

Η είδηση δεν είναι το Συμπόσιο αλλά τα θέματα που θα συζητηθούν ή μάλλον αυτά που ουσιαστικά θα ανακοινωθούν και δείχνουν πως είμαστε πολύ κοντά σε ριζικές αλλαγές στην χώρα μας, στο πλαίσιο διεθνών σχεδίων.

Η οικογένεια, η οποία κατά άλλους βοήθησε την Ελλάδα, κατά άλλους την υπερχρέωσε και την οδήγησε τελικά στην δίνη των Μνημονίων, αναλαμβάνει, εκ των πραγμάτων, την ευθύνη ενημέρωσης για την Νέα Εποχή που μας περιμένει.

Το κεντρικό θέμα του Συμπόσιου είναι:

«Δαμάζοντας την Παγκοσμιοποίηση: η Ατζέντα για τα επόμενα είκοσι χρόνια».

Φέτος είναι η εικοστή επέτειος του Διεθνούς Συμποσίου που έγινε πρώτη φορά στο νησί της Σύμης και έκτοτε πραγματοποιήθηκε κάθε χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών οργανισμών και οργανώσεων, από την 1η μέχρι την 6 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις μεγάλες προκλήσεις που συνδέονται με την παγκοσμιοποίηση, όπως:

– Η διαχείριση της μετακίνησης πληθυσμών.

Διδάγματα από την μέχρι τώρα εμπειρία και προτεραιότητες για τα επόμενα χρόνια.

Σχόλιο el.gr: Η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού που φεύγει στο εξωτερικό ή γερνάει.

Θυμηθείτε: Το είπαν: «Οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό» –

– Η προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας

Διαψεύδοντας την ιστορία, ένα νέο όραμα για τα Βαλκάνια

Σχόλιο el.gr: Ενδεχόμενη αλλαγή συνόρων μετά και την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, την ώρα που η κυβέρνηση, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις ο Γιώργος Παπανδρέου, προωθεί «λύσεις», στο ίδιο μήκος κύματος, με την Αλβανία.

– Η υποστήριξη καινοτόμων ιδεών και η κατανόηση διαφορετικών πολιτισμών

Παγκοσμιοποίηση, τέχνη και πολιτισμός

Σχόλιο el.gr: Μια νέα πολυπολυτισμική πολύχρωμη ελληνική κοινωνία.

– Η λήξη του πολέμου στην Συρία

Επαναφέροντας την κυβερνησιμότητα και την πολιτική νομιμότητα στην Συρία

Σχόλιο el.gr: Όπως την εννοεί το ΝΑΤΟ.

– Η δημιουργία νέων κανόνων και θεσμών για την παγκόσμια διακυβέρνηση

Ο παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος και οι συνέπειές του

Σχόλιο el.gr: Παγκόσμια διακυβέρνηση! Το γράφουν επίσημα. Εμπόδιο; Τραμπ και Πούτιν.

– Παγκοσμιοποίηση, κρυπτό-νομίσματα και εικονική οικονομία

Σχόλιο el.gr: Οδεύουμε προς κατάργηση των μετρητών. Οι συναλλαγές θα γίνονται ψηφιακά με βιομετρικά στοιχεία. Τα μικρτσίπ σε κάρτές η με την μορφή εμφυτευμάτων θα μπουν για τα καλά στις ζωές μας.

– Η διαχείριση της επικοινωνίας σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και η ανάγκη αλλαγών στην παιδεία

Παγκοσμιοποίηση και συμμετοχικές κοινωνίες

Η «υγεία» του Διαδικτύου, η δεοντολογία και η χειραγώγηση

Σχόλιο el.gr: Αλλάζει εντελώς η διδασκαλία και έρχονται υποχρεωτικά ολοήμερα σχολεία; Ήδη η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει προχωρήσει σε… τομές.

– Η πάλη ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η πράσινη ανάπτυξη και η δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής

Παγκοσμιοποίηση, ενέργεια, περιβάλλον ,Κυκλική οικονομία και η ανάγκη μιας πολιτισμικής επανάστασης

Σχόλιο el.gr: Ένας νέος τρόπος ζωής βάσει της Ατζέντας 2030. Βλέπετε, δεν τα γράφουμε εμείς. Τα λένε οι ίδιοι.

– Η αντιμετώπιση των συνεπειών της μακροζωίας

Υγεία, Τεχνολογία και Ανισότητα

– Η απάντηση στις κεντρόφυγες τάσεις στην Ευρώπη με ένα προοδευτικό όραμα

Στρατηγική απέναντι στη νέα ακροδεξιά, κερδίζοντας τη μάχη των ιδεών

Σχόλιο el.gr: Όπου «νέα ακροδεξιά», βλ. πατριωτικές απόψεις, καθώς όλοι όσοι αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση, μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.

– Η προώθηση καινοτόμων στρατηγικών για την αντιμετώπιση της βίας και των συγκρούσεων

Από την Μέση Ανατολή ως την Αφρική, επενδύοντας στις μετριοπαθείς δυνάμεις για αμοιβαία επωφελείς λύσεις

Στην τελετή έναρξης του Συμποσίου, θα γίνει και η απονομή του φετινού Διεθνούς βραβείου Ειρήνης Παπανδρέου-Τζέμ, στο διάσημο Τούρκο συνθέτη και συγγραφέα, Ζουλφού Λιβανελί.

Αυτά…


του Κίμωνα ΧαραλάμπουςΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.