Ticker

10/recent/ticker-posts

Thunder Child:Το ταχύπλοο «Παιδί του Κεραυνού» ένα «Barracuda XSV 17» υψηλής ταχύτητας κυματοθραυστικό ειδικό για επιχειρήσεις του ναυτικού της αστυνομίας που δεν βυθίζεται ποτέ!!!(2 συγκλονιστικά BINTEO)


Thunder Child: Το ταχύπλοο «Παιδί του Κεραυνού» ένα «Barracuda XSV 17» υψηλής ταχύτητας κυματοθραυστικό ειδικό για επιχειρήσεις του ναυτικού της αστυνομίας που δεν βυθίζεται ποτέ!!!  (2 συγκλονιστικά BINTEO)







Το «Παιδί του Κεραυνού» είναι ένα «Barracuda XSV 17» σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Safehaven Marine. Το «Barracuda XSV 17» είναι ένα πλοίο μήκους 17 μέτρων, υψηλής ταχύτητας, κυματοθραυστικό, ειδικό για επιχειρήσεις του ναυτικού, της αστυνομίας, αλλά και για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
  Το συγκεκριμένο πλοίο δεν κινδυνεύει να αναποδογυριστεί από μεγάλα κύματα, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επαναφέρεται αυτόματα στην ορθή θέση. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και έχει μεγάλη επιχειρησιακή εμβέλεια, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να έχει ελάχιστους χρόνους απόκρισης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Επίσης μπορεί να καλύψει επιχειρησιακούς ρόλους περιπολίας και επιτήρησης, καθώς και να καταδιώξει και να αιχμαλωτίσει όσους ασχολούνται με παράνομες δραστηριότητες στη θάλασσα.
Από ναυτική και στρατιωτική σκοπιά, οι δυνατότητες είναι εκτεταμένες. Το πλοίο μπορεί να αναλάβει αποστολές συγκαλυμμένης παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες από ότι άλλα πλοία.
Το XSV 17 έχει μέγιστη ταχύτητα 60 κόμβων, ενώ είναι εξοπλισμένο με δεξαμενές καυσίμου μεγάλης εμβέλειας 5.000 + L επιτρέποντας του να έχει επιχειρησιακή εμβέλεια μέχρι και 750 ναυτικά μίλια. Επίσης, μπορεί να φέρει ποικίλο οπλισμό και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες stealth.
Loading...
loading...