Ticker

10/recent/ticker-posts

Τουρκικές προεκλογικές μπούρδες:Ταΐζουν «σανό» ότι θα παραλάβουν F-35 στις 21 Ιουνίου Θα το πετάνε με… καλούμπα.....Γελοιότητες για σανοφάγους....

Τουρκικές προεκλογικές μπούρδες:Ταΐζουν «σανό» ότι θα παραλάβουν F-35 στις 21 Ιουνίου  Θα το πετάνε με… καλούμπα.....Γελοιότητες για σανοφάγους....

 

 

 

 


Νέες προεκλογικές μπούρδες από το τουρκικό ισλαμιστικό καθεστώς, το οποίο μετά την πόρτα που έφαγε από τους Αμερικανούς στα F-35 διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις ότι δήθεν θα παραλάβει ένα F-35.
Συγκεκριμένα, η τουρκική Hurriyet -που πρόσφατα αγοράστηκε από ανθρώπους του Ερντογάν, ισχυρίζεται ότι το πρώτο F-35 με τουρκική σημαία έκανε την παρθενική του πτήση και είναι πλέον έτοιμο για παράδοση. Ο πιλότος μπορεί να ήταν μεν Αμερικανός, ωστόσο «αυτό είναι το τελικό στάδιο δοκιμής πριν η Τουρκία συμπεριλάβει στο οπλοστάσιό της το νέο αυτό μαχητικό αεροσκάφος», ισχυρίζεται η τουρκική εφημερίδα. Οι τουρκικές ψευδολογίες βεβαίως δεν απαντούν καθόλου στο βέτο των Αμερικανών βουλευτών, που δεν επιθυμούν την παράδοση των F-35 στην Τουρκία -όπως και κανενός αμερικανικού όπλου-, όπως και ποιος Τούρκος πιλότος θα πετάξει αυτό το υπερσύγχρονο αεροσκάφος στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση να παραδοθεί. Όπως είναι γνωστό, οι ΗΠΑ αρνούνται να εκπαιδεύσουν πιλότους για τα τουρκικά F-16 μετά την επιδείνωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων και το ίδιο ισχύει και με τα F-35. Αλλά ακόμα και κάτι να είχε αλλάξει και να ήθελαν να εκπαιδεύσουν Τούρκο, χρειάζονται περίπου δύο χρόνια. Για αυτό ακόμα και στην πιο χυδαία τους προπαγάνδα παραδέχονται ότι το αεροπλάνο το πετάει Αμερικανός. Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν κάνεις σαφείς δηλώσεις ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να παραλάβει κανένα αμερικανικό οπλικό σύστημα εάν επιμείνει στην αγορά των S-400 από τη Ρωσία. Σύμφωνα με το ψευδές ρεπορτάζ της Hurriyet, το F-35 θα μεταφερθεί στη βάση της Μαλάτειας και η παράδοση θα γίνει στις 21 Ιουνίου. Γελοιότητες για σανοφάγους.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...