Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...Επειδη τα ΜΜΕ μπουρδολογουν για να μπερδεψουν τον κοσμο...να τον παραπληροφορησουν...αυτη ειναι η εντολη που εχουν λαβει...συμβαινει ΤΩΡΑ....στην Πατριδα μας!


ΒΟΜΒΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...Επειδη τα ΜΜΕ μπουρδολογουν για να μπερδεψουν τον κοσμο...να τον παραπληροφορησουν...αυτη ειναι η εντολη που εχουν λαβει...συμβαινει ΤΩΡΑ....στην Πατριδα μας!







Επειδη τα ΜΜΕ γενικως μπουρδολογουν για να μπερδεψουν τον κοσμο και να τον παραπληροφορησουν (αυτη ειναι η εντολη που εχουν λαβει απο τα πιθηκια)ας προσπαθησουμε να καταλαβουμε τι ακριβως συμβαινει σε ολον τον πλανητη αλλα και στην πατριδα μας!
Κατ αρχας τι συμβαινει στην Ελλαδα μας: α)Ειναι σιγουρο,οτι καθε διαρροη ονοματος συμφωνηθεντος για τα Σκοπια,ειναι εκφοβιστικη ηλιθιοτητα των πιθηκων!! Το επαναλαμβανουμε διαρκως οτι,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ!! Οποιος νομιζει οτι ειναι καλη χαρτοριχτρα και καφετζου,ας εξακολουθησει να κανει και να αναφερει τις γνωστες βλακειες! Ο Νιμιτς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΛΟ στις διαπραγματευσεις γιατι δεν εχει λογο ο ΟΗΕ στο τι θα αποφασισουν μεταξυ τους οι δυο χωρες!! Εχει ομως τον ρολλο του παρατηρητη που θα επικυρωσει την συμφωνια και θα της προσδωσει διεθνες κυρος! Και ΟΧΙ,δεν δικαιουται να εχει λογο,γιατι οι διακρατικες συμφωνιες ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ! Οι νεοταξιτικες εποχες που οι απεσταλμενοι του εκαναν τους γνωστους εκβιασμους τους εχει παρελθει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ!
β)Για το θεμα της εξοδου μας απο τα μνημονια: Κατ αρχας τι ειναι ενα μνημονιο: Ειναι μια διμερης η πολυμερης συμφωνια που καθοριζει τους ορους συνεργασιας επ ωφελεια ολων των μερων! Αυτος ειναι ο γενικος ορισμος! Στην πραξη,η οφελεια του καθε μερους,εξαρταται απο την δυνατοτητα αλλα και τα επιχειρηματα των διαπραγματευτων του!
Για την Ελλαδα και με την συμφωνη γνωμη των <<πολιτικων>> της,δημιουργηθηκαν πρωτα και με τεχνικο και λογιστικο τροπο συνθηκες πτωχευσης του κρατους (τεχνιτη διογκωση ελλειμματων,υπερδανεισμος μεσω της <<αναγκης>> ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων κλπ) και μετα ηρθε ως <<αρωγος>> η τροικα για να συναψει <<μνημονιο συνεργασιας>> με την Ελληνικη(??????) κυβερνηση!!
Σκοπος του τριο ηταν ο αφανισμος των Ελληνων,η διασωση των ηλιθιων Ευρωπαικων τραπεζων που εσπευσαν αδιαφορωντας για τους πελατες τους να <<επενδυσουν>> τεραστια ποσα στις φουσκες της Leman Brothers και πηγαιναν για κλεισιμο,αλλα και η κατοχη και οικειοποιηση του απειρου πλουτου της πατριδας μας! Σκοπος των <<Ελληνων πολιτικων>> ηταν ο ιδιος! Τουλαχιστον ετσι αποδεικνυουν οι πραξεις τους! Καθε μνημονιο,εχει και ημερομηνια ληξης!
Εχουν ληξει ηδη δυο μνημονια,αλλα οι οροι που υπεγραφαν οι πολιτικοι μας ηταν προς την κατευθυνση του να μην υλοποιηθουν,και να καταστραφει η Ελληνικη Οικονομια,για να συνεχιζει να παραμενει στην αναγκη πιστωσεων απο το τριο!!
Το τριτο αλλα εκβιαστικο μνημονιο που υπεγραψε η σημερινη κυβερνηση(σας θυμιζω οτι το ειχαμε αρνηθει με το δημοψηφισμα μας)ληγει τον Αυγουστο! Σημερα λοιπον εχουν <<πληρωθει>> οι οροι του και με την ληξη του μενουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! Σε αντιθεση με εμας που ειμαστε ενταξει,το τριο,εχει παραβει τις υποχρεωσεις που απορρεουν απο το μνημονιο! Ο μοναδικος ορος που επρεπε να ακολουθησει το τριο,ηταν η κανονικη και συγκεκριμενου ποσου χρηματοδοτηση μας! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ 35 Η ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ 45 δις απο τα συμφωνηθεντα!
Δεν γνωριζω αν αυτα τα χρεωστουμενα εχουν αθροισθει και στο δημοσιο χρεος μας! Δεν θα μου φαινοταν περιεργο με τους τοκογλυφους που μπλεξαμε! Εν πασει περιπτωσει,μετα την αλλαγη αφεντικων του πλανητη,η Ελληνικη κυβερνηση καταφερε το ακατορθωτο,δηλαδη σε μια χωρα που η οικονομια της παραμενει ιδια,να αλλαξει τα οικονομικα της νουμερα!!
Αυτο θα πρεπει να μας προβληματιζει στο μηπως κανει συνετη διαχειριση. Γιατι με το 60% των φορολογουμενων να χρωστανε στην εφορια,το παραμυθι των πιθηκων περι υπερφολογησης ειναι ποιο γελοιο κι απο τους ιδιους!
Η υπερφορολογηση υπαρχει μεν,αλλα αν κανεις δεν πληρωνει φορους,τοτε που βρηκε τα ογκωδη πρωτογενη πλεονασματα η κυβερνηση?
Μαλλον σεβεται τα χρηματα που διαχειριζεται και επιπλεον τα παιρνει και απο αυτους που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ!!
Κατι εχω ακουσει οτι το δημοσιο ταμειο δεν κινδυνευει να αδειασει! Καποιοι φροντιζουν γι αυτο τωρα που η FED περασε στα χερια της Αμερικανικης ομοσπονδιακης Κυβερνησης και ηρθη η απαγορευση εισοδου στην Ελλαδα ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ!!
Αρα η απαλλαγη μας απο τα μνημονια ειναι εκ των ουκ ανευ και οτι γινεται ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΥΠΙΚΟ!! Και φυσικα τα ονειρα των πιθηκων για επιμηκυνση μνημονιων η <<σκληρης επιτηρησης>> ειναι για μαυρα κλαμματα!
γ)Για το θεμα των συνταξεων και του αφορολογητου: ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!!! Οι αριθμοι της Ελληνικης οικονομιας ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ,αλλα ουτε η ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΙΟ!! Οχι μονο δεν θα εχει λογο για την Εθνικη μας οικονομια,αλλα μπορει να εχουμε εμεις λογο για την υπαρξη της! Ειναι ομως ακομα νωρις να συζηταμε γι αυτο το θεμα!! Κατα την αποψη μου συντομα θα αποκατασταθει μερος των ΚΛΑΠΕΝΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Παντως οχι πριν τον Αυγουστο!
Για τον κοσμο: α)Το σχεδιο για την Μ.Ανατολη προχωρα μια χαρα!
Ο Πουτιν συμφωνησε με τον Ασσαντ για το νεο σχεδιο συνταγματος της Συριας,οπως συμφωνηθηκε στην Αστανα!!!!! Ποιοι συμμετειχαν στην συμφωνια της Αστανα? Ρωσσια,Συρια,Τουρκια,Ιραν,Κουρδοι και αργοτερα συμμετειχαν και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!! Τι συμφωνηθηκε στην Αστανα? Η δημιουργια Κουρδικου κρατους μεσω <<παραχωρησης>> των εδαφων του διαιρεμενου αυτου απο την συνθηκη της Λωζανης κρατους!! Δηλαδη απο Συρια,Ιρακ,Ιραν και Τουρκια! Δεν γνωριζω αν η Τουρκια υπεγραψε,συμφωνησαν ομως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!
Ποιο θα ειναι το πρωτο βημα επανασυγκολλησης των εδαφων του Κουρδισταν? Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,που μετατρεπεται σε ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ!! Καθε κομματι του ενιαιου αυτου ομοσπονδου κρατους,ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ,κατοπιν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!!!
Τωρα ξερουμε γιατι οι Κουρδοι αφεθηκαν να ελευθερωσουν και να ελεγχουν σημερα τα δικα τους εδαφη απο τον ISIS και δεν ενεπλακει σε αυτην την προσπαθεια ο Συριακος στρατος! Τωρα ξερουμε γιατι ενω η Αμερικη συμφωνησε να αφησει την πρωτοβουλια του πολεμου στην Συρια στους Ρωσσους<<βοηθησε>> εξοπλιζοντας τους Κουρδους!
Η αλλαγη του συνταγματος της Συριας,σηματοδοτει ουσιαστικα την εναρξη αναδημιουργιας του Κουρδικου κρατους! Και γινεται και μεσο πιεσης αποχωρησης των Τουρκικων στρατευματων απο την βορεια Συρια!! Σηματοδοτει επισης και την συνεχιση των πραξεων που θα οδηγησουν ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!
β)Προχωρα και η ειρηνευση ολης της Μ.Ανατολης με την διακριτικη στην αρχη,αλλα ενεργη συμμετοχη της Ελλαδας στις ειρηνευτικες συνομιλιες! Την Ελλαδα,που ειναι ΣΥΜΜΑΧΟΣ με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!! Για να καταλαβουμε γιατι ο Τσιπρας στις συνομιλιες στην Κυπρο μεταξυ Αναστασιαδη,Νετανιαχου και του ιδιου,παρα τις αντιιρανικες δηλωσεις του δευτερου(ειχε προηγηθει η αποχωρηση της Αμερικης απο την συμφωνια αποπυρινικοποιησης του Ιραν),δηλωσε οτι το Ιραν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ. Και ο Νετανιαχου ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΕ!!
γ) Στην Κορεα,η συναντηση μεταξυ Τραμπ και Κιμ Γιονκ Ουν ΘΑ ΓΙΝΕΙ,μετα την δηλωση του Τραμπ οτι ο Κιμ θα εξακολουθει να κυβερνα την χωρα του,που ομως θα ειναι πλεον με πλουσιους κατοικους!! Ουσιαστικα μιλησε για την ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ!! Κατι που ζηταει ο Κιμ!!!
Ελληνες η Ελλαδα μας αρχιζει να ανατελλει ως παγκοσμια δυναμη,ΟΧΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ,αλλα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! Ας γινουμε αξιοι αυτης της προσπαθειας!!
Ιωαννα Βαφειάδου
vafianna@gmail.com πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...

loading...