Ticker

10/recent/ticker-posts

Ολη η Αεροπορία του Ισραήλ στον αέρα.Τους εφέδρους καλεί επειγόντως το Γενικό Επιτελείο Στρατού...Ανοίγουν καταφύγια....Το κακό έγινε...Το σπιράλ της σύγκρουσης έχει ήδη ξεκινήσει...[ΒΙΝΤΕΟ]

Ολη η Αεροπορία του Ισραήλ στον αέρα.Τους εφέδρους καλεί επειγόντως το Γενικό Επιτελείο Στρατού...Ανοίγουν καταφύγια....Το κακό έγινε...Το σπιράλ της σύγκρουσης έχει ήδη ξεκινήσει...[ΒΙΝΤΕΟ]

 

 

 

Τους εφέδρους καλεί επειγόντως το Γενικό Επιτελείο Στρατού του Ισραήλ
με κατεύθυνση το Γκολάν και το Βόρειο Ισραήλ ενώ δόθηκε διαταγή να «επεκταθεί το άνοιγμα καταφυγίων» στην ευρύτερη περιοχή προς το Safed.

Στο Βόρειο Ισραήλ παρατηρείται μεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση με ανάπτυξη αντιαεροπορικών/αντιπυραυλικών συστημάτων Iron Dome, Patriot και Arrow ενώ το Αρχηγείο του IDF έδωσε και βίντεο στη δημοσιότητα για την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία των πολιτών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ανάκληση αδειών στην Αεροπορία και σε νευραλγικές θέσεις στις Υπηρεσίες Πληροφοριών της χώρας.

Τα ισραηλινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επικείμενη εκτόξευση πυραύλων κατά του Γκολάν ενώ στις 9.45 τοπική ώρα, κάτοικοι είδαν τουλάχιστον 3 πυραύλους πάνω από την Quneitra  με κατεύθυνση «ανατολικά».

Πληροφορίες φέρουν ισραηλινά F-16, F-15 να πετούν διαρκώς πάνω από το Λίβανο και το Ισραήλ, αυτόπτες μάρτυρες τα είδαν ακόμη και στο Τελ Αβίβ!





«Πακέτο» ισραηλινών μαχητικών φέρεται να επιχειρούν στην Συρία βομβαρδίζοντας οχήματα, συστήματα Διοίκησης και Ελέγχου και το σημείο συγκέντρωσης ιρανών μαχητών στην βιομηχανική περιοχή Al Kesweh 12 χλμ νότια της Δαμασκού.

Πολλά ισραηλινά μέσα αναφέρουν πως οι πληροφορίες για επίθεση του Ιράν από την Συρία ισχύουν και επικαλούνται και αμερικανούς αξιωματούχους.

«Το Ισραήλ έχει εντοπίσει συγκεκριμένες ιρανικές προετοιμασίες για επίθεση από το βορρά» αναφέρει το Κανάλι 10.


«Δεν είμαστε παραμονές ενός πολέμου με το Ιράν, αλλά το Ιράν θέλει να μας επιτεθεί για να εκδικηθεί για το κτύπημα στην βάση Τ-4 και τους θανάτους των στρατιωτικών του».

«Η προετοιμασία του είναι σε προχωρημένο επίπεδο».

«Το Ισραήλ εργάζεται για να αποτρέψει μια αντεπίθεση αλλά προετοιμάζεται και για την πιθανότητα οι Ιρανοί να «πετύχουν» κτυπώντας μια βάση με πυραύλους. Ειδικά στα βόρεια» ανέφερε το Κανάλι 10.

Ομως το σπιράλ της σύγκρουσης έχει ήδη ξεκινήσει...



Ο Χ.Ρουχανί, ο Ιρανός Πρόεδρος, ανακοίνωσε πως το «Ιράν θα ξαναρχίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου με πολύ μεγαλύτερη ένταση. Θα συνομιλήσουμε πλέον μόνο με Ρωσίας-Κίνα».

Το κακό έγινε...

Το Ισραήλ δεν πρόκειται να αποδεχτεί ποτέ ένα πυρηνικό Ιράν ούτε για χρήση της πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς σκοπούς.

Εχει αποφασίσει ότι θα δράσει με προληπτικό πλήγμα το οποίο θα είναι συντριπτικής ισχύος.

Τώρα βλέπουμε απλά την έναρξη της επιχείρησης με κατάρρευση της συμφωνίας...


Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Α.Λίμπερμαν, είναι σε διαρκείς συσκέψεις με τους συμβούλους του για την θωράκιση του Ισραήλ.

Ιπτάμενα τάνκερ της ΙΑF είναι στον αέρα.

πηγη
 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...