Ticker

10/recent/ticker-posts

Ρώσοι κυβερνήτες πολεμικών πλοίων φωτογραφίζονται με αγάπη και καμάρι με τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά![[ΦΩΤΟ]

Ρώσοι κυβερνήτες πολεμικών πλοίων φωτογραφίζονται με αγάπη και καμάρι με τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά![[ΦΩΤΟ]

 

 

 


Μα τέτοια αγάπη και καμάρι μπροστά στον περίτεχνο μαρμάρινο ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που βρίσκεται στην πλατεία της Μητρόπολης των Αθηνών που έδειξαν ανώτεροι αξιωματικοί του Ρωσικού πολεμικού ναυτικού δεν συναντήσαμε άλλη φορά.
Οι Ρώσοι είναι καλοί γνώστες των προφητειών και θέλουν να τις διαχειριστούν με τον δικό τους τρόπο.
Τον Νοέμβριο του 2016 μία μοίρα του πολεμικού ρωσικού ναυτικού κατέπλευσε στον Πειραιά.
Ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί πήραν τις φωτογραφικές μηχανές τους και βγήκαν να αποθανατίσουν τα μνημεία των Αθηνών.
Έτσι ένα τυχαίο γεγονός τότε έγινε η αφορμή να γράψουμε πριν δυο χρόνια .
« Ο Νοέμβριος μπήκε με Ρώσους αξιωματικούς μπροστά στον ανδριάντα του μαρμαρωμένου Βασιλιά στην Αθήνα»
« Για δουλείες στο κέντρο των Αθηνών και τα βήματα μου με οδήγησαν να προσκυνήσω την Κυρά των Αθηνών, την ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ που το σεπτό της σκήνωμα βρίσκεται στη Μητρόπολη των Αθηνών που το καταβασανισμένο σώμα της από τους τότε τζιχαντιστές της εποχής της Τούρκους αναπέμπει χαριτόβρυτες δωρεές.
Όταν βγήκα μετά στην πλατεία της Μητρόπολης ένα σμάρι Ρώσων αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού με προσπέρασε με γρήγορο στρατιωτικό βηματισμό.
Ο επικεφαλής διοικητής τους έδειχνε με το χέρι του στο βάθος της πλατείας τον ανδριάντα του τελευταίου αυτοκράτορα των Ρωμιών Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο που το τέλος του ενσαρκώνει την αρχή του θρύλου για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά με όσες φυσικά εκδοχές κυκλοφορούν σήμερα.
Η ομάδα των Ρώσων ήταν χαρούμενοι και έλαμπαν τα ξανθά πρόσωπα τους.


Έκλεψα λίγο χρόνο και τους ακολούθησα μέχρι τον ανδριάντα.
Όταν πλησίασαν έμπροσθεν του ανδριάντα απέτισαν σεβαστικά την δέουσα τιμή.
Δεν μπορούσα να μην τους ρωτήσω για τα συναισθήματα τους εκείνη την στιγμή
Με σπαστά Αγγλικά προσπάθησα να συνεννοηθώ με τον ανώτερο διοικητή τους, οποίος είχε την ευγενή διάθεση να μου απαντήσει.
-Σας παρακαλώ μπορείτε κ. διοικητά να μου πείτε τι σημαίνει για εσάς ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος; τον ρώτησα.
Και αυτός μου απάντησε αφοπλιστικά
-είναι κομμάτι της Ιστορίας μας γιατί δίχως Βυζάντιο δεν θα υπήρχαμε εμείς και συνέχισε…
-και κάτι άλλο ,είναι θρύλος για τον ηρωισμό του , την αυταπάρνηση και την μαχητικότητα που υπέδειξε αλλά και για την ΠΙΣΤΗ του και την αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ απέναντι στον Τούρκο-πολιορκητή.
-να γιατί κύριε μου τον θεωρούμαι κομμάτι της ιστορίας μας.
Μου είχε σηκωθεί η τρίχα από τα λεγόμενα του Ρώσου Διοικητή.
Κόμπιασα αλλά κάτι μπόρεσα να ψελλίσω.
Έτσι βγήκε από μέσα μου εκείνη την στιγμή αυθόρμητα
-κ. Διοικητά και εσείς κατά τον ίδιο τρόπο να αποτελέσετε κομμάτι και συνέχεια αυτής της ιστορίας σύμφωνα με το ΑΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ.
Δεν μου απάντησε, μόνο χαμογέλασε και μου έκανε μια ελαφριά υπόκλιση.
Ασυναίσθητα έκανα και εγώ μια βαθύτερη υπόκλιση και του ζήτησα να τον βγάλω μια φωτογραφία μπροστά στο τελευταίο αυτοκράτορα για να θυμόμαστε την απροσδόκητη συνάντηση μας ,αυτή που μπορεί να επαναληφθεί σε άλλο πιο σπουδαίο μέρος της Ρωμιοσύνης που δεν αντέχει άλλο τις ατιμίες των Τούρκων»
Αυτά συνέβησαν τον Νοέμβριο του 2016
Ο Σουλτάνος στις 29 Μαίου του 2018 και στην φιέστα που έκανε για την Άλωση της ΠΟΛΗΣ με άρωμα εκλογών έστησε μια εξέδρα στον Βόσπορο και με ολογράμματα έδειξε πως έριξε ο Μεχμέτ( δηλ. ο Μωάμεθ) τα τείχη στα οποία φρόντισε ο αθεόφοβος να σχηματίσει και την εικόνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ την οποία και κατακρήμνισε εικονικά.

Πλέον είναι έκδηλο ότι το μήνυμα της φετινής μνήμης της άλωσης είναι ότι « η ΠΑΝΑΓΙΑ θα πάρει την ΠΟΛΗ από τους Αγαρηνούς»
Αρχές του 2018 ένα καλός πνευματικός φίλος μας είπε:
Ένας Ρώσος ναύαρχος που δεν θα καταλαβαίνει από λυκοφιλίες αστραπιαία θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και θα θεωρηθεί ήρωας από όλους.
Όμως δεν θα την δίνει στους Έλληνες όπως θα τον πιέζουν οι Αμερικάνοι και οι δυτικοί .
Σημάδι ότι πρέπει να την δώσει στους Έλληνες θα είναι και τούτο.. « θα γίνει τρομαχτική – κατακλυσμιαία θαλασσοταραχή στην ΠΟΛΗ και ο Ρωσικός στόλος θα πάθει ζημιές, αλλά και πάλι δεν θα δίνει την ΠΟΛΗ.
Tότε θα μαζευτεί το χιλιάρμενο ( στρατεύματα και στόλοι δυτικών) στην Άσπρη θάλασσα ( ΑΙΓΑΙΟ) για να δοθεί μεγάλη μάχη πέριξ των ΣΤΕΝΩΝ και της Κωνσταντινούπολης»
« στο τέλος των αιματηρών γεγονότων η ΠΟΛΗ θα δοθεί στους Έλληνες»
Κρατήστε αυτή την μαρτυρία που μας δόθηκε από έναν αγνό πνευματικό άνθρωπο που αγωνίζεται για τα ιερά και τα όσια μας με όλες τις δυνάμεις του.
Φυσικά όποιος πίστεψε – πίστεψε αλλά όταν επιβεβαιωθεί η μαρτυρία αυτή ας ευχαριστήσουμε τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που μας τα προείπε για να έχουμε περισσό κουράγιο σε αυτούς τους δαιμονικούς καιρούς που πολεμάτε η Ελληνική Ψυχή.
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...