Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;Καλλιθέα ΧΘΕΣ...Νέα…κατάρρευση ΕΔΑΦΟΥΣ...Φάνηκε η όχθη του Ιλισσού...άνοιξε η γη ΚΑΙ...ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;Καλλιθέα ΧΘΕΣ...Νέα…κατάρρευση ΕΔΑΦΟΥΣ...Φάνηκε η όχθη του Ιλισσού...άνοιξε η γη ΚΑΙ...ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
 






 
Δεν… σταματά να πέφτει το οδόστρωμα στο υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα – Αποκλεισμένος ο χώρος για να μην κινδυνεύσει κανείς – Μετά την κατάρρευση έχει… εμφανιστεί η κοίτη του ποταμού Ιλισσού – Συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας θα περπατήσει υπόγεια για να φτάσει στο σημείο και να αξιολογήσει την κατάσταση
Οι εικόνες από την κατάρρευση του οδοστρώματος στο υπαίθριο πάρκινγκ απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ «Ταύρος – Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι σοκαριστικές. Ο χώρος έχει αποκλειστεί προκειμένου να μην τραυματιστεί.
Ένα νέο video που δημοσιεύει το kallitheaonline.gr, δείχνει τη στιγμή που κομμάτι από την άσφαλτο πέφτει μέσα στη… τρύπα που άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής (11.05.2018) και παρέσυρε τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα.
Για το πρωτοφανές περιστατικό στο πάρκινγκ δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Ταύρο, μίλησε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.
Σημειώνεται το απόγευμα της Παρασκευής «άνοιξε η γη» στο συγκεκριμένο υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τρία οχήματα να βρεθούν στο «»κενό».
Μιλώντας στο «Ε», ο κ. Κάρναβος εξήγησε πως έγινε καθίζηση στο σημείο που βρίσκεται η κοίτη του ποταμού Ιλισού και αποκαλύφθηκε η όχθη του. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, δεν πρόκειται για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, που ανήκει στον δήμο. Όπως είπε τον χώρο διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και εκεί είχαν γίνει εργασίες από το ΥΠΕΧΩΔΕ πριν από 30 χρόνια για την κάλυψη του ποταμού. «Από τότε που διαμορφώθηκε ο χώρος πριν από 30 χρόνια, ο κόσμος παρκάρει εκεί τα αυτοκίνητά του», τόνισε.
Ο κ. Κάρναβος, σημείωσε πως ούτε η διαγράμμιση που υπάρχει έχει γίνει από τον δήμο.
«Το έργο το έχει κάνει το πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ που βρίσκεται και στο σημείο μαζί με το ΙΓΜΕ για να ελέγξουν κατά μήκος τον χώρο, να δουν αν η καθίζηση αυτή έχει επηρεάσει και παρακάτω τον δρόμο. Εμείς παρότι δεν είμαστε οι αρμόδιοι , έχουμε λάβει μέτρα και έχουμε αποκλείσει το πάρκινγκ. Το έχουμε κλείσει και με γερανό του δήμου απομακρύναμε τα οχήματα. Θα καλέσουμε τους υπεύθυνους και εγγράφως να αναλάβουν τις ευθύνες τους» επεσήμανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...