ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 27/5/2018!!!ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ:Το «χακί θηρίο» του Στρατού Ξηράς αφιέρωσε το χρυσό στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Μητρετώδη – Κούκλατζη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 27/5/2018!!!ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ:Το «χακί θηρίο» του Στρατού Ξηράς αφιέρωσε το χρυσό στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Μητρετώδη – Κούκλατζη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)Το «χακί θηρίο» του Δ’ ΣΣ, ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης, πρωταθλητής του Μποντιμπίλντιγκ, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία που αγωνίστηκε στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness, το οποίο και αφιέρωσε στους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές τις Αδριανούπολης.
Ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης αγωνίστηκε στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το «χακί θηρίο» του Δ’ Σώματος Στρατού, αθλητής του Muscleclub Team, της Σωματικής Διάπλασης Λάρισας, αγωνίστηκε στην κατηγορία των Classic Bodybuilding +1.80 cm και έκανε την διαφορά κερδίζοντας το χρύσο μετάλλιο. Προπονητής του είναι ο Αθανάσιος Υφαντόπουλος.
«Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στους δύο συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Είμαι στο πλευρό τους όπως όλη η Ελλάδα. Προσεύχομαι και ελπίζω η περιπέτειά τους να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους.»,  δήλωσε ο Χρυσός Πρωταθλητής της Ελληνικής Σωματοδόμησης, Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης αμέσως μετά την τελετή απονομής στο kranosgr.
Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.
«Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην ηγεσία του Στρατού, ήταν στο πλευρό μου. Με στήριξε στην προσπάθεια που κάνω αγωνιστικά και τον ευχαριστώ θερμά. Θα ήμουν αγνώμων να μην του το αναγνωρίσω. Πρώτη φορά στα όσα χρόνια αγωνίζομαι η υπηρεσία είναι τόσο κοντά μου», ανέφερε στο kranosgr ο Χρυσός Πρωταθλητής.

Loading...
loading...
Από το Blogger.