ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019!!!ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΙΣΩΣ...ΑΛΛΑ...ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΦΟΡΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.... ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


 ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019!!!ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΙΣΩΣ...ΑΛΛΑ...ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ  ΑΦΟΡΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ....
ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!


ΕΡΧΕΤΑΙ μεγαλυτερη ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ   


Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη
Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.
Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα.
Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.
Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).
Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ.
Και αν εφαρμοστεί το 2020 και η μείωση του αφορολόγητου, οπότε θα μπουν οι χαμηλές συντάξεις στη φορολόγηση, τότε η μέση καθαρή σύνταξη στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στα 450 ευρώ.
Με αυτά τα δεδομένα ο κ. Ρομπόλης θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολη η επιβίωση αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων και πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι, βάσει επίσημων στοιχείων, το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα.
Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.’’
 Αυτά πρέπει να τα λάβει υπόψη η πολιτεία, αλλά και οι δανειστές, με τους οποίους πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση, καθώς, εκτός από την οικονομική, πρέπει να κοιτάμε και την κοινωνική κανονικότητα.’’, παρατηρεί ο κ. Ρομπόλης.
ΠΗΓΗ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ
Είναι δυνατόν εμείς οι υπερήφανοι Έλληνες να έχουμε υποστεί την απόλυτη εξαθλίωση από τα μέτρα που έχουν ψηφίσει οι προδότες που κυβερνούν επί 8 χρόνια την χώρα, να ανεχόμαστε ακόμα αυτήν την απάτη των μνημονίων; Να έχουμε κάτσει στους καναπέδες και να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο στον οποίο μας καταδικάζουν οι τοκογλύφοι και τα εδώ δωσίλογα τσιράκια τους;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!
ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!
ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...
Από το Blogger.