ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ βίντεο για την γιορτή της μητέρας στις 13 Μαΐου ΠΟΥ δημοσιευθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού !«ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ βίντεο για την γιορτή της μητέρας στις 13 Μαΐου ΠΟΥ δημοσιευθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού !«ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού τιμά τις μανάδες – στελέχη του Στρατού Ξηράς με έναν διαφορετικό τρόπο.
Δημιούργησε ένα σποτάκι για τo Έτος Μέριμνας Προσωπικού και ενόψει της Γιορτής της Μητέρας στις 13 Μαΐου. Η μουσική επένδυση του βίντεο είναι μια δημιουργία του ελληνικού συγκροτήματος των CREAL. Το σποτάκι είναι αφιερωμένο  στις μητέρες του Στρατού Ξηράς, με την προσπάθεια να εστιάζεται σύμφωνα με το ΓΕΣ στο να τους προσφέρουν τις δυνατόν καλύτερες Υπηρεσίες: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!
 Πρόκειται για μία ιστορία 50 δευτερολέπτων στην οποία πρωταγωνιστεί μία Ανθυπασπιστής του Όπλου των Τεθωρακισμένων και του γιού της τιμά τη γιορτή της μητέρας. Ταυτόχρονα προβάλλεται η δημιουργία και η λειτουργία των 22 βρεφονηπιακών σταθμών του Στρατού Ξηράς, που αποτελεί μια από τις Μάλιστα το ΓΕΣ έκανε ειδική σύμβαση με την εταιρεία Feelgood Εntertainment, για να πάρει τα δικαιώματα του τραγουδιού των CREAL «Where Are you now” που προβάλλεται στο κλιπ.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.