Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ''ΓΙΓΑΝΤΩΝ'' ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!«ΆΓΝΩΣΤΟ» μέχρι τώρα ΡΩΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ UAV!!!ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ''ΓΙΓΑΝΤΩΝ'' ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!«ΆΓΝΩΣΤΟ» μέχρι τώρα ΡΩΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ»  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ UAV!!!ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!










Σφοδρός ηλεκτρονικός πόλεμος έχει ενσκήψει πάνω από το συριακό εναέριο χώρο όπου «άγνωστο» μέχρι τώρα ρωσικό σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών φέρεται σύμφωνα με την το ισραηλινό τύπο να έχει «μπλοκάρει» τις πτήσεις αμερικανικών UAV οδηγώντας κάποια από αυτά σε αλλοπρόσαλλες κινήσεις.
Ο ρωσικός στρατός «παρεμπόδισε» σοβαρά τις αμερικανικές εναέριες επιχειρήσεις, παρεμποδίζοντας αμερικανικά μη επανδρωμένα στρατιωτικά αεροσκάφη να πετάξουν στη Συρία, ανέφερε και το δίκτυο NBC.
«Οι ειδικοί ανέφεραν ότι άγνωστο ρωσικό «όπλο» μπλόκαρε εντελώς το σύστημα GPS των αμερικανικών drones το οποίο «απενεργοποιήθηκε » εξ αποστάσεως από τους Ρώσους, προκαλώντας σοβαρή βλάβη και δυσλειτουργία στα συστήματα πλοήγησης των UAV, κάτι που έφερε «τρελές πτήσεις» και ακόμα και πιθανή πτώση στο έδαφος» αποκάλυψε το NBC.
Με σειρά «σφοδρών» επιθέσεων ηλεκτρονικού πολέμου, η Ρωσία άρχισε να παρεμποδίζει όλα τα αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανησυχώντας ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν πυραυλική επίθεση, τονίζουν ειδικοί αμυντικοί αναλυτές .
Ρωσία, Ιράν και Συρία από ότι όλα δείχνουν θέλουν να πετάξουν έξω από το συριακό έδαφος τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και άλλες δυτικές χώρες με σκοπό τον πλήρη έλεγχο της χώρας.
Υπενθυμίζουμε ότι ανοικτά των ακτών της Συρίας ευρίσκεται το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Donald Cook το οποίο είναι σε απόσταση 100 ναυτικών μιλίων από την ρωσική βάση της Ταρτούς, και το οποίο μεταφέρει 60 πυραύλους Cruise Tomahawk έτοιμους να τους εξαπολύσει στο συριακό έδαφος .
Το αμερικανικό αντιτορπιλικό είναι κλάσεως «Arleigh Burke» και διαθέτει αντιπυραυλικό σύστημα AEGIS.
Την ίδια στιγμή όπως έγινε γνωστό ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη χθες πέταξαν ξυστά από το αντιτορπιλικό 4 φορές. Οι πτήσεις που πραγματοποίησαν ήταν εξαιρετικά χαμηλές.

Αυτό που γίνεται όμως κατανοητό είναι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα οι Ρώσοι δείχνουν «τα δόντια τους» στους Αμερικανούς και λοιπούς οδηγώντας πλέον σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, θυμίζοντας τα προεόρτια της κρίσης της Κούβας το 1962 όταν ο πλανήτης «κράτησε την αναπνοή του» μέχρι την απόσυρση των σοβιετικών πολεμικών πλοίων.
Η ουσία όμως είναι ότι σύμφωνα με διεθνείς αμυντικούς αναλυτές εδώ και μεγάλο διάστημα , η Ρωσία διαθέτει όπλα τα οποία επιδεικνύει με εντελώς αιφνιδιαστικό τρόπο στο συριακό έδαφος και στην Βαλτική, αποστέλλοντας ‘’μήνυμα‘’ για τις πραγματικές δυνατότητες των ρωσικών ΕΔ, σύμφωνα με την λογική του δόγματος της Maskirovka που διακατέχει την στρατιωτική ηγεσία της χώρας .
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Λιτόφκιν μιλώντας στην εκπομπή ILand TV μίλησε για τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών όπλων από τις αντίστοιχες υπηρεσίες, σύμφωνα με ρωσικό άρθρο.
Ο ίδιος φέρεται να είχε κάνει λόγο, πριν δύο μήνες για ‘’παραπλάνηση ‘’ και αστοχία εντοπισμού από αμερικανικό ραντάρ που είχε ως αποτέλεσμα τον εσφαλμένο προσδιορισμό ρωσικού πολεμικού σκάφους το οποίο, σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές πληροφορίες SIGINT, εντοπίστηκε στο έδαφος (!!!!) του αεροδρομίου Gelendzhik και όχι στην θάλασσα που ήταν .»


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...