ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ POLICEVOICE!!!


 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ POLICEVOICE!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...


Ελεύθερα θα μετακινούνται πλέον εντός της ελληνικής επικράτειας, όσοι πρόσφυγες υπέβαλαν από χθες και μετά αίτημα ασύλου στη χώρα μας, αντίθετα εντός των hot spot των 6 νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα παραμείνουν όσοι ήδη βρίσκονται εκεί.
Με βασικό σκεπτικό την υποβάθμιση των περιοχών αυτών του Αιγαίου και την αδυναμία τους να σηκώσουν κι άλλους πρόσφυγες, το Δικαστήριο (Δ’ Τμήμα) ακύρωσε ως μη επαρκώς αιτιολογημένη την απόφαση της Υπηρεσίας Ασύλου με την οποία, από το Μάρτιο του 2016, επιβάλλονταν περιορισμοί στην κυκλοφορία όσων προσφύγων είχαν αιτηθεί άσυλο σε έξι νησιά του ανατολικού Αιγαίου:
"Η επιβολή περιορισμών στην κυκλοφορία -αναφέρεται στο σκεπτικό- έχει ως συνέπεια τον μη επιμερισμό των προσώπων αυτών σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια αλλά αντιθέτως, την άνιση συγκέντρωση τους σε ορισμένες μόνο περιοχές και τη σημαντική επιβάρυνση και υποβάθμιση των περιοχών αυτών.
Οι εν λόγω περιφέρειες καλούνται να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν εν μέσω σοβαρής δημοσιονομικής κρίσης την είσοδο και παραμονή σημαντικού αριθμού προσώπων, με συνέπεια να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών εντάσεων με επιπτώσεις στη δημόσια τάξη και την οικονομική ζωή των περιφερειών που αποτελούν και τουριστικούς προορισμούς", αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης η οποία ελήφθη κατά πλειοψηφία.
Όχι αναδρομική ισχύ
Η απόφαση στάθμισε το μεγάλο αριθμό των προσφύγων αλλά και τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από την κατάσταση που θα προκύψει στα έξι νησιά και αποφάσισε να μην ακυρώσει αναδρομικά την απόφαση για λόγους γενικού συμφέροντος.
Αυτό σημαίνει ότι όσοι πρόσφυγες βρίσκονται μέχρι σήμερα στα hot spot των νησιών, θα παραμείνουν εκεί.
Αντίθετα, όσοι πρόσφυγες υποβάλουν αίτηση χορήγησης ασύλου από χθες (παραμονή της δημοσίευσης της απόφασης του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ), τότε αυτοί θα μπορούν να μετακινούνται εντός της ελληνικής επικράτειας χωρίς περιορισμούς μέχρι να εκδοθεί η διοικητική απόφαση για το άσυλο τους....
ΣΧΟΛΙΟ :  Ψιλά γράμματα αυτά για τους Συμβούλους της Επικρατείας.
Πλέον με απόφαση του ΣτΕ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη τη χώρα (και όχι μαντρωμένοι σε κέντρα υποδοχής μέχρι να εξετασθούν οι αιτήσεις ασύλου) επαγγελματίες φονιάδες που αναλόγως ποιός πληρώνει μακελεύουν χωριά, πόλεις, χώρες ολόκληρες.
Μια από τις κυριότερες αποστολές τους είναι να παρακολουθούν αξιωματούχους κρατών και να διαμορφώνουν τις περιβόητες «λίστες θανάτου» των τζιχαντιστών.
Σε ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανακαλυφθεί τέτοιες λίστες…
Νομίζω ότι η απόφαση αυτή του ΣτΕ επιχειρεί να μας προετοιμάσει για τα επόμενα μαζικά άφιξης νέων μουσαφίρηδων;;;;
Το ΣτΕ καταργεί ουσιαστικά τα hotspot στα νησιά : Θα μετακινούνται ελεύθερα στο εξής οι ΛΑΘΡΟ ανά την επικράτεια
Εννοείται ότι το ΑΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει το άρθρο με φώτο γυναίκας και παιδιού ΛΑΘΡΟ... οι γνωστές φώτο με μια γυναίκα σε πρώτο πλάνο και από πίσω ορδές αντρών ΛΑΘΡΟ... τα 'χουμε πει αυτά...
 Του Παναγιώτη Στάθη 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...
Από το Blogger.