Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ!!!O ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ S-400.....ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ S-400.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΩΣΠΟΥ...ΠΕΘΑΝΕ;;;


ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ!!!O ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ S-400.....ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ
S-400.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΩΣΠΟΥ...ΠΕΘΑΝΕ;;;











Η Κίνα παρέλαβε τα δύο πρώτα ρωσικά πυραυλικά συστήματα S-400. Εξοπλισμός που αχρηστεύτηκε, νωρίτερα, κατά τη μεταφορά, θα αντικατασταθεί και θα παραδοθεί το καλοκαίρι, αναφέρουν ρωσικές πηγές. Τα συστήματα παραδόθηκαν εντός της ορισμένης προθεσμίας και έκαστο περιλαμβάνει σταθμό διοίκησης, σταθμού ραντάρ, εκτοξευτές και γεννήτριες, αλλά όχι τον εξοπλισμό που αχρηστεύτηκε και πρόκειται να αντικατασταθεί.

Ο εξοπλισμός που καταστράφηκε μεταφέρονταν με πλοίο που έπεσε σε θύελλα στη Μάγχη. Τον Νοέμβριο του 2014 Κίνα και Ρωσία υπέγραψαν το σχετικό συμβόλαιο για τους S-400. Η Κίνα κατέστη η πρώτη ξένη χώρα που αγόρασε τους εν λόγω πυραύλους.

Το σύστημα S-400 Triumf είναι ένα πυραυλικό αντιαεροπορικό-αντιβαλλιστικό σύστημα μέσου-μεγάλου βεληνεκούς σχεδιασμένο να πλήττει κάθε είδους εναέριο στόχο – κατά τους κατασκευαστές του και αεροσκάφη τεχνολογίας stealth – σε περιβάλλον έντονων εχθρικών ηλεκτρονικών αντιμέτρων.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...