Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!Ο Ρωσικός στρατός μεταπίπτει σε κατάσταση πολέμου!!!Μετά τις χτεσινές απειλές των ΗΠΑ, την σημερινή επιδρομή του Ισραήλ, έρχονται εκρηκτικές εξελίξεις!!!Ηδη ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ μιλούν για πλήρη συναγερμό πολέμου!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!Ο Ρωσικός στρατός μεταπίπτει σε κατάσταση πολέμου!!!Μετά τις χτεσινές απειλές των ΗΠΑ, την σημερινή επιδρομή του Ισραήλ, έρχονται εκρηκτικές εξελίξεις!!!Ηδη ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ μιλούν για πλήρη συναγερμό πολέμου!!![ΒΙΝΤΕΟ]












Ο Β.Πούτιν έδωσε διαταγή για πλήρη πολεμική κινητοποίηση του Στρατού της χώρας. Ηδη μεγάλα ΜΜΕ μιλούν για «πλήρη συναγερμό πολέμου» ενώ σε όλη τη χώρα παρατηρούνται μετακινήσεις πυραυλικών, συμβατικών και πυρηνικών δυνάμεων. Το σίγουρο είναι πως μετά τις χτεσινές απειλές των ΗΠΑ, την σημερινή επιδρομή του Ισραήλ, έρχονται εκρηκτικές εξελίξεις στην περιοχή.
Έτσι, με διαταγή του Αρχιστράτηγου, ο ρωσικός στρατός μεταπίπτει σε κατάσταση ολοκληρωτικού πολέμου.
Η στρατιωτική δραστηριότητα είναι έντονη ιδιαίτερα στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με Ουκρανία και Λευκορωσία όπως και στην περιοχή Transbaikal και την Άπω Ανατολή.
Κάποιες πηγές αναφέρουν ανάπτυξη συστημάτων Διοίκησης και Πολέμου σε κεντρικές ναυτικές βάσεις και στρατιωτικά αεροδρόμια.
Ρωσικές στρατιωτικές πηγές αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις μετακινήσεις δυνάμεων.
Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που έχει μεγάλη σημασία και δίνει φως στις εξελίξεις μαζί με τις χτεσινές πληροφορίες των ΗΠΑ για επιχείρηση κατά της Συρίας:
Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι ο Β.Πούτιν δεν ειδοποιήθηκε από τους Ισραηλινούς για το επικείμενο πλήγμα όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο χωρών.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι οι Ισραηλινοί πέρασαν σε άλλο επίπεδο κλιμάκωσης επιδιώκοντας το θάνατο Ρώσων στρατιωτών.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, «δεν ενημερωθήκαμε για τις επικείμενες επιχειρήσεις του Ισραήλ σε συριακή αεροπορική βάση σήμερα».
«Το Ισραήλ δεν μίλησε με τον πρόεδρο Β.Πούτιν πριν το χτύπημα αν και υπάρχουν πολλοί ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι στη βάση».
«Αυτό είναι μια πηγή ανησυχίας για εμάς».
Οταν ρωτήθηκε σχετικά από το Sputnik, η ισραηλινή πρεσβεία στην Ρωσία, αρνήθηκε να σχολιάσει τα δεδομένα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
«Κανένα σχόλιο» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Alex Gandler.
Ρώσοι Υπουργοί και στρατιωτικοί απαίτησαν από το Ισραήλ να δώσει εξηγήσει για τις επιδρομές στην αεροπορική βάση είπε ο ρώσος γερουσιαστής και πρώην μέλος της FSB, Vladimir Jabarov.
Ποτέ πριν δεν είχε χρησιμοποιηθεί ανάλογη φρασεολογία από τη Ρωσία για το Ισραήλ..
Ρωσία: «Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη» η πυραυλική επίθεση στο συριακό αεροδρόμιο

Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη χαρακτηρίζει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεγκέι Λαβρόφ την επίθεση με πυραύλους κατά στρατιωτικού αεροδρομίου στη Συρία, την ευθύνη για την οποία η Δαμασκός και η Μόσχα επιρρίπτουν στο Ισραήλ, ενώ όσον αφορά τη χημική επίθεση στην Ντούμα στα ανατολικά προάστια της Δαμασκού, για την οποία κατηγορείται ο Άσαντ, είπε ότι «δεν βρήκαμε ούτε ίχνος χημικής ουσίας».

«Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη της κατάστασης. Ελπίζω πως τουλάχιστον οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και εκείνοι των χωρών που συμμετέχουν στον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών το αντιλαμβάνονται», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λαβρόφ είπε ακόμη ότι οι Ρώσοι ειδικοί που έκαναν έρευνα στην Ντούμα, όπου ο Ασαντ κατηγορείται ότι εξαπέλυσε χημική επίθεση κατά των ισλαμιστών, δεν βρήκαν «κανένα ίχνος» χημικής ουσίας.

«Οι στρατιωτικοί ειδικοί μας έχουν ήδη μεταβεί επί τόπου. Δεν βρήκαν ούτε ίχνος χλωρίου ή οποιασδήποτε χημικής ουσίας που να έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον των αμάχων», είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.
πηγη




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...