Ticker

10/recent/ticker-posts

Η απόφαση των ΗΠΑ που… έκοψε το γέλιο και εσπασε την χολή του Ερντογάν!!!





Η απόφαση των ΗΠΑ που… έκοψε το γέλιο και εσπασε την χολή του Ερντογάν!!!












Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία καταδικάζει δριμύτατα την πρόταση των Αμερικανών εισαγγελέων να επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών στον Τούρκο τραπεζίτη Χακάν Ατίλα, ο οποίος έχει καταδικασθεί διότι βοήθησε το Ιράν να αποφύγει αμερικανικές κυρώσεις.

«Η υπόθεση του Χακάν Ατίλα είναι ένα νομικό σκάνδαλο. Καταδικάζουμε δριμύτατα και απορρίπτουμε αυτή την απόφαση, είναι μια σοβαρή αδικία», δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο Ιμπραήμ Καλίν, όταν ερωτήθηκε για το στέλεχος της τράπεζας Halkbank.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 



Loading...
loading...