Μου έρχεται να ξεράσω!!!Ιδού το πρόσωπο του ''κτήνους''!!!Ιδού αυτός που αγκαλιάσατε!!![ΒΙΝΤΕΟ]

Μου έρχεται να ξεράσω!!!Ιδού το πρόσωπο του ''κτήνους''!!!Ιδού αυτός που αγκαλιάσατε!!![ΒΙΝΤΕΟ]

Μου έρχεται να ξεράσω από την αύξηση της ακτινοβολίας μετά τους ψεκασμούς. Ιδού το πρόσωπο του 'κτήνους'. Ιδού ο ψευτοπροφήτης σας. Ιδού αυτός που αγκαλιάσατε.

«Οι πρόσφυγες της ασύρματης τεχνολογίας»


Τα συμπτώματά τους περιλαμβάνουν κεφαλαλγίες, ναυτία, χρόνια κόπωση,

αίσθημα καψίματος στο δέρμα και μεταλλική γεύση στο στόμα. Οι πάσχοντες ισχυρίζονται ότι η αιτία είναι η ασύρματη τεχνολογία.

Μέχρι στιγμής, ο μόνος τρόπος για την ανακούφιση των συμπτωμάτων φαίνεται να είναι η απόσταση από τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι «ηλεκτροευαίσθητοι» άνθρωποι επιμένουν ότι τα Wi-Fi και τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν συνεχή βλάβη στους ανθρώπους!

Προς το παρόν, οι ηλεκτροευαίσθητοι άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν στο δάσος ή σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές που η ασύρματη τεχνολογία δεν έχει φθάσει ακόμα.

Ωστόσο, η Ατζέντα 2030 θέλει να απαγορεύσει την παρουσία τους εκεί, μέσω των no human zones, ζωνών δηλαδή απαγόρευσης ανθρώπινης παρουσίας, για το «καλό του περιβάλλοντος». 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.