Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ




 
 
Στις προσπάθειες για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών βρίσκεται και το Άγιο Όρος όπου είχε επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
               
Όπως έγινε γνωστό η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους έστειλε επιστολή προς το Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν όπου πέρα των ευχών και των συγχαρητηρίων για την επανεκλογή του οι Αγιορείτες πατέρες ζήτησαν να μεσολαβήσει ώστε οι δύο άτυχοι νέοι που βρίσκονται όμηροι στην Ανδριανούπολη να επιστρέψουν στη χώρα μας.

Πριν λίγες μέρες ο βαθιά πιστός Πούτιν απάντησε μέσω ενός διπλωμάτη που μετέφερε προφορικά τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Βλαντιμίρ Πούτιν προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, για τις ευχές που έλαβε για την νέα του θητεία.

Πέραν αυτού, ο Ρώσος Πρόεδρος ενημέρωσε την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους πως στη συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έθεσε το ζήτημα της κράτησης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...