Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑλΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ!!! ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η… ΖΩΗ ΤΟΥ!!![ΒΙΝΤΕΟ]



ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑλΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ!!!
ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η… ΖΩΗ ΤΟΥ!!![ΒΙΝΤΕΟ]
 







Η ανακοίνωση για πρόωρες προεδρικές και συνάμα βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία για τις 24 Ιουνίου, σε ένα καυτό τοπίο, κατέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο το άγχος του Ερντογάν καθώς ο χρόνος δουλεύει εναντίον του και ένεκα τούτου αναγκάστηκε να επισπεύσει τις εκλογές για ενάμιση περίπου χρόνο, από της 9 Νοεμβρίου του 2019. Ο Ερντογάν δεν ξεχνά την τύχη του προκάτοχου του, Αντνάν Μεντερές, που κρεμάστηκε από τουρκικό δικαστήριο το 1961.



Η πρώτη αντίδραση με την νέα πτώση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ, δείχνει πως τα πράγματα θα επιδεινωθούν και άλλο.



Το σίγουρα είναι πως θα υπάρξει μεγάλη πόλωση, τα ποσοστά δεν δίνουν εκλογή Ερντογάν και για τον λόγο αυτό είναι απρόβλεπτες οι αντιδράσεις του.



Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...