Ticker

10/recent/ticker-posts

Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν:Η Σμύρνη κάηκε από Έλληνες στρατιώτες!ΒΙΝΤΕΟ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν:Η Σμύρνη κάηκε από Έλληνες στρατιώτες!ΒΙΝΤΕΟ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ! 












Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν:Η Σμύρνη κάηκε από Έλληνες στρατιώτες! 


Για άλλη μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί. Σε προεκλογική του ομιλία από τη Σμύρνη εν όψει εκλογών στις 24 Ιουνίου, ο Ερντογάν για άλλη μία φορά αλλοίωσε τα ιστορικά δεδομένα.
Μιλώντας ενώπιον πλήθους υποστηρικτών του στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, εξαπολύοντας βέλη κατά των Ελλήνων και λέγοντας πως ήταν εκείνοι που έκαψαν τη Σμύρνη!
«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες, που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή» είπε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Οι πρόγονοί μας, δήλωσε εμφατικά ο πρόεδρος της Τουρκίας, δεν θέλησαν να καταστρέψουν, να κάψουν, επεδίωκαν πάντοτε να χτίσουν, να δημιουργήσουν, και αυτό, όπως είπε, φάνηκε από την ανάπτυξη της Σμύρνης μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο ...



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...