Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!



ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!









 
Ένας Τούρκος εισαγγελέας που προσπάθησε να το σκάσει στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ, ο Zafer Kılınç, συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στα İpsala, με την κατηγορία ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν. Αλλά το ενδιαφέρων με τον εν λόγω εισαγγελέα είναι ότι παράλληλα κατηγορείται ότι διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ… της Ελλάδας και της Ρωσίας!!!

Μια πραγματικά απίθανη υπόθεση φέρουν στην δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ για κάποιο εισαγγελέα από την Σμύρνη, τον Zafer Kılınç, τον οποίο εμπλέκουν στην μεγάλη υπόθεση κατασκοπείας με την κωδική ονομασία «Pandora», στην οποία ενεπλάκησαν περί τους 200 Τούρκους στρατιωτικούς και η υπόθεση ακόμα ερευνάται γα να αποκαλυφτούν όλες οι διαστάσεις της.

Η υπόθεση αυτή είχε συσχετιστεί με τις κατηγορίες κατασκοπείας υπέρ της Ελλάδα από το 2011 και από τότε είχαν συλληφθεί κάποιοι αξιωματικοί που φέρονταν σαν εμπλεκόμενοι.

Σήμερα το θέμα για ευνόητους λόγους επανέρχεται από τους Τούρκους στην δεδομένη συγκυρία μεγάλης όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...