Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο 4ος ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ (ΧΛΩΡΟΣ ΙΠΠΟΣ) ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!Είναι μοντάζ;Τα συμπεράσματα δικά σας!



ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο 4ος ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ (ΧΛΩΡΟΣ ΙΠΠΟΣ) ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!Είναι μοντάζ;Τα συμπεράσματα δικά σας!










Οι 4 ίπποι της Αποκάλυψης είναι: ο λευκός, ο κόκκινος, ο μαύρος και ο χλωρός. Το εδάφιο της Αποκάλυψης, που αναφέρεται στο χλωρό ίππο έχει ως εξής:



«Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· ἔρχου.

καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ᾿ αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς.»



Μετάφραση: Και όταν το αρνίον ήνοιξε την τετάρτην σφραγίδα, ήκουσα την φωνήν του τετάρτου ζώου να λέγη· “έλα” Και είδα· Και ιδού ένα πράσινο άλογο, (που συμβολίζει τας επιδημίας και το θανατικό) και εκείνος που εκάθητο επάνω εις αυτό, είχεν όνομα του· Ο θάνατος. Και ακολουθούσε μαζή του ο Αδης, δια να μαζεύη τας ψυχάς εκείνων, που θα επέθαιναν. Και παρεχωρήθη εις αυτόν από τον Θεόν η εξουσία επάνω στο τέταρτον των κατοίκων της γης, να τους φονεύση με την μάχαιραν και με τον λιμόν και με το θανατικό και με τα θηρία της γης, που θα κατασπαράξουν μερικούς.

ΑΊΓΥΠΤΟΣ / 2011 / Γεγονότα στην πλατεία Ταχρίρ. Το αμερικανικό κανάλι MSNBC βρίσκεται εκεί με δημοσιογράφους και κάμερες. ΄Οταν γυρίζουν στις ΗΠΑ και βλέπουν το υλικό που τράβηξαν εκπλήσσονται. Φαίνεται ξεκάθαρα ένας καβαλάρης με το άλογό του (πράσινου χρώματος), που περνά ανάμεσα στο πλήθος, χωρίς να γίνεται αντιληπτός και εξαφανίζεται στον αέρα. Την εικόνα αναπαρήγαγαν και άλλα δίκτυα απορώντας για το περί τίνος επρόκειτο.



Πιθανές ερμηνείες:



1) Πρόκειται για το χλωρό ίππο της Αποκάλυψης;



2) Είναι απλά μια αντανάκλαση:



3) Πρόκειται για ολόγραμμα (blue beam);



4) Είναι μοντάζ;



Και αν η εικόνα αυτή επετεύχθη με τεχνητά μέσα, ποιος και γιατί το έκανε;



Τα συμπεράσματα δικά σας!



ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...