Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ!!!ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ «ΒΡΑΖΕΙ» ΚΑΘΩΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Στρατοχωροφυλακή 2.113 ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!![ΦΩΤΟ]





ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ!!!ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ «ΒΡΑΖΕΙ» ΚΑΘΩΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Στρατοχωροφυλακή  2.113 ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!![ΦΩΤΟ]















Η κατάσταση γίνεται όσο πάει και πιο εκρηκτική, καθώς οι επιχειρήσεις σύλληψης και φυλάκισης, όπως δείχνουν τα στοιχεία από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, είναι άκρως ενδεικτικά. Ίσως γι αυτό θελήσει να επισπεύσει τις εκλογές κα έτσι εξηγείται και η μεγάλη προκλητικότητα σε βάρος της χώρας μας.



Όπως αναφέρεται μόνο μέσα στον Μάρτιο σε επιχειρήσεις της Γενικής Ασφάλειας, της Στρατοχωροφυλακής και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, συνελήφθηκαν 2 χιλιάδες 113 άτομα ως προκείμενοι στον Φετουλάχ Γκιουλέν. Από αυτούς οι 623 κλείστηκαν στις φυλακές.



Συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη σε επιχειρήσεις σύλληψης στα προάστια : Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu, Çatalca, Silivri Küçükçekmece, Avcılar και Başakşehir, συνελήφθηκαν 104 άτομα από τους οποίους φυλακίστηκαν οι 65.



Στην Άγκυρα συνελήφθηκαν και φυλακίστηκαν 293 άτομα.



Στην Σμύρνη συνελήφθηκαν 148 άτομα από τους οποίους φυλακίστηκαν οι 70.



Σε άλλες επιχειρήσεις στις περιοχές :Burdur, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Konya, Aksaray, Bursa, Yalova, Eskişehir, Çanakkale, Bilecik, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Düzce, Karabük, Kocaeli, Bolu, Samsun, Çorum, Sinop, Tokat, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Adana, Mersin, Bitlis, Elazığ, Siirt, Tekirdağ, Uşak, Denizli, Manisa και Aydın συνελήφθηκαν χίλιοι 214 άτομα από τους οποίους φυλακίστηκαν οι 360.



Οι επιχειρήσεις ανακαλύψεις και άλλων υπόπτων ως προσκείμενοι στον Φετουλάχ Γκιουλέν συνεχίζονται.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...

loading...