Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!Πανικός στον Άγ. Παντελεήμονα:Επίθεση σε αστυνομικούς σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι με μαχαίρι και οξύ!!!

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!Πανικός στον Άγ. Παντελεήμονα:Επίθεση σε αστυνομικούς σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι με μαχαίρι και οξύ!!! 

 

 

 

 

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12 στον Αγιο Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια έξωσης αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι και Ακουαφόρτε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έφτασαν στην οδό Λεμεσού, προκειμένου να κάνουν έξωση σε ρακοσυλλέκτη που είχε κάνει κατάληψη σε ισόγειο διαμέρισμα. Εκείνος μόλις τους είδε επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς με μαχαίρι και στον δεύτερο πέταξε οξύ (ακουαφόρτε) στη στολή του.

Ο αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι τραυματίστηκε στο χέρι και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν προκλήθηκε τραυματισμός από το οξύ που πέταξε στον δεύτερο αστυνομικό.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για έξωση από σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, ενώ ο δράστης που επιτέθηκε σαν μαινόμενος ταύρος στους αστυνομικούς αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...