ΒΟΜΒΑ!!!Μετά από εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού τα Αστυνομικά Τμήματα Ζητάνε καταγραφή οχημάτων από ιδιωτικά σχολεία και εταιρίες δείχνοντας ότι είναι όλα έτοιμα για γενική επιστράτευση!!!ΒΟΜΒΑ!!!Μετά από εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού τα Αστυνομικά Τμήματα Ζητάνε καταγραφή οχημάτων από ιδιωτικά σχολεία και εταιρίες δείχνοντας ότι είναι όλα έτοιμα για γενική επιστράτευση!!!

Ραγδαίες οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα και πολεμικές ιαχές πάνω από το Αιγαίο. Τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, μετά από
εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καλούν...
ιδιωτικές επιχειρήσεις και ιδιωτικά σχολεία στην Αττική τα τελευταία 24ωρα, για να δηλώσουν όσα λεωφορεία και φορτηγά έχουν δείχνοντας ότι είναι όλα έτοιμα για γενική επιστράτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν συνεχώς στο blog tromaktiko, οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι των επιχειρήσεων και σχολείων, είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν πλήρη λίστα των οχημάτων (λεωφορεία, φορτηγά) που έχουν στην κατοχή τους, με αριθμό πινακίδας, τύπο και μάρκα οχήματος, αρ. πλαισίου και θέσεις (στα λεωφορεία), ενώ υπογράφουν σχετικό έγγραφο με τα οποία δεσμεύουν τα οχήματά τους προς επιστράτευση σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος με την Τουρκία.

Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των διαδικασιών, που πραγματικά μας σόκαρε τις τελευταίες ώρες.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.