ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ''ΘΗΡΙΟ''!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ!!!«Είναι ευλογία όταν μάχεσαι για την πατριδα σου»!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ!!!!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ''ΘΗΡΙΟ''!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ!!!
«Είναι ευλογία όταν μάχεσαι για την πατριδα σου»!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ!!!!!!Ανακοίνωση του δις παγκόσμιου πρωταθλητή Γιώργου Χαραλαμπόπουλου: ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.