Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ!!!ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ!!!ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ 666 ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Σεβασμιώτατοι Αρχιεπίσκοποι και Επίσκοποι των Ορθοδόξων Ελλήνων ευλογείτε.
Οι Ορθόδοξοι Έλληνες αντιμετωπίζουμε σήμερα την προσπάθεια της Κυβέρνησης, να επιβάλει διά υπουργικών αποφάσεων την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με τον δυσώνυμο για τους Χριστιανούς αριθμό αναγνώσεως 666.
Αυτό ως γνωστόν το επιθυμούν και το προαναγγέλουν εδώ και πολλά χρόνια όλες οι Κυβερνήσεις μετά από το 1990, αλλά καμία δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να το επιβάλει στους Έλληνες, διότι υπάρχουν πάντα και πολύ ορθά, πολλές αντιδράσεις διαφόρων φορέων αλλά και της διοίκησης της Ορθοδόξου  Εκκλησίας, διότι αυτή η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με τις βιομετρικές δυνατότητες της όπως μας τις έχουν παρουσιάσει ειδικοί επιστήμονες, παραβιάζει ένα πλήθος προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων καταργώντας ουσιαστικά την ελευθερίαν των,  αλλά και με τον δυσώνυμο αριθμό αναγνώσεως 666 παραβιάζει και την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΝ των Ορθοδόξων Ελλήνων, καθώς ο αριθμός 666 αναγράφεται  μέσα στην Καινή Διαθήκη και ταυτίζεται με τον αντίχριστο, ενώ έχουμε και πλήθος αγίων και προφητών που μας προειδοποιούν περί του δυσώνυμου αυτού αριθμού 666 και της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, που την αναφέρουν ως «χάραγμα», με τελευταίο τον άγιο Παΐσιο τον αγιορίτη που μας ενημερώνει και μας προειδοποιεί με το ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ του, που στην σελίδα 3 το αναφέρει  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και διαβάστε τι γράφει ο άγιος:
«Και ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα «το θηρίο» στις Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν  ρουφίξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος τι φανερώνουν; Δυστυχώς στο ράδιο παρακολουθούμε μόνο τι καιρό θα έχουμε; Τι θα μας πει ο Χριστός; «υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύναστε γνώναι;» Ματθ. κεφ 16,
Σεβασμιώτατοι Αρχιεπίσκοποι και Επίσκοποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την επιστολή σας την στέλνω, διότι δεν βλέπω καμία ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ από πλευράς σας μέχρι στιγμής, προς την κατεύθυνση της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των Ορθοδόξων Ελλήνων, ούτε ως προς την γραπτήν παρακαταθήκη που μας άφησε προς ενημέρωση και εγρήγορση  ο άγιος Παΐσιος, αλλά ούτε ως προς την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος του 1998, που ΠΡΟΤΡΈΠΕΙ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τους πιστούς Χριστιανούς, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αν σε αυτήν υπάρχει φανερός ή κρυφός, ο δυσώνυμος αριθμός 666.
ΓΙΑΤΊ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;
Να σας θυμίσω την απόφαση που έχει πάρει επί του θέματος των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και σας  ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ THΣ EKKΛΗΣIAΣ THΣ EΛΛΑΔΟΣ (1998)
        Προς Τον ευσεβή ορθόδοξον ελληνικόν λαόν.
        Τέκνα ημών εν Κυρίω αγαπητά,
………………………………………………………………………………………………………………………
2.Εάν επομένως και εφ΄όσον οι νέες ταυτότητες μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αναγνώσεως τους από ηλεκτρονικά μηχανήματα τον δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Στην περίπτωση αυτή οφείλει η Κυβέρνηση να θεωρήση τους πιστούς αυτούς ως προβάλλοντας λόγους συνειδήσεως και να ρυθμίση με άλλο τρόπο την έναντι της Πολιτείας τακτοποίησή τους.
………………………………………………………………………………..Ο συνδυασμός όλων αυτών, καθώς και η επιμονή για την χρησιμοποίηση του αριθμού 666 μας καλούν σε αφύπνιση, νήψη, πνευματική εγρήγορση και αμετάθετον ελπίδα στη νίκη του Χριστού. Διό και πατρικώς προτρεπόμεθα πάντας με τον αποστολικό λόγο «Μη θροείσθε»(Β’ Θεσσαλ. 2,2). Να στηρίζεσθε στην πίστη και να εμπιστεύεσθε τον Θεόν. Στήκετε και κρατείτε την πίστη, με την Χάρη του Κυρίου. Αυτού η δύναμις και το άπειρον έλεος είη μετά πάντων υμών.
+ Ο Αθηνών Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ, Πρόεδρος+ Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ+ Ο Πατρών ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ+ Ο Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ΙΕΡΟΘΕΟΣ+ Ο Λευκάδος και Ιθάκης ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ+ Ο Καρυστίας και Σκύρου ΣΕΡΑΦΕΙΜ+ Ο Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως+ Ο Σερρών και Νιγρίτης ΜΑΞΙΜΟΣ+ Ο Μηθύμνης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ+ Ο Ελευθερουπόλεως ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ+ Ο Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ+ Ο Κίτρους και Κατερίνης ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ+ Ο Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Ο Αρχιγραμματεύς+ Ο Διαυλείας Δαμασκηνός
Είναι «ηλίου φαεινότερον» πως  γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ της Ιεράς Συνόδου του 1998.
Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ μέχρι τώρα παραμένετε ΑΔΡΑΝΕΙΣ και δεν ενημερώνετε τους πιστούς Χριστιανούς;
Ποιος έχει αναλάβει Σεβασμιώτατοι  την ευθύνη απέναντι στον Θεό και πρέπει να ενημερώνει τους πιστούς για τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου που αφορούν την ΣΩΤΗΡΙΑ της ψυχής; Εσείς ή εγώ;
Η μέχρι σήμερα ΑΔΡΑΝΕΙΑ σας, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί από την Άθεη Κυβέρνηση η εκβιαστική επιβολή της Ηλεκτρονικής ταυτότητας, είναι από ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΗ, έως …ΔΟΛΙΑ..
Το προσωπικό μου ερώτημα προς όλους σας είναι ΣΚΛΗΡΟ.
Υπέρ ποίου αγωνίζεστε και ποιόν Θεό υπηρετείτε;
Τον άγιο Τριαδικό Θεό που εκφράστηκε σε εμάς διά της αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου και μας συμβούλεψε να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ τις νέες ταυτότητες,
ή αγωνίζεστε υπέρ του διαβόλου και «άρχοντα» του κόσμου τούτου, που θέλει να μας πλανήσει και να μας κρατήσει στην άγνοια, ώστε να δεχθούμε τις νέες ταυτότητες;
ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...