Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΥΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ...ΟΠΩΣ..ΠΑΝΤΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!





ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΥΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ...ΟΠΩΣ..ΠΑΝΤΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!










 
 Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2014 ..ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ...ΚΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ..http://kastamonitis.blogspot.gr/2014/... ....Σε μια πολύ περίεργη ανακάλυψη έφτασε μια ομάδα ερευνητών στην προσπάθειά τους να μελετήσουν ένα σύμπλεγμα σπηλαίων σε περιοχή της Μακεδονίας. Βρήκαν σε μια φυσική κόγχη τυλιγμένο σε δέρμα ζώου ένα βιβλίο το όποιο όταν άνοιξαν είδαν ότι... είναι ένα «μαύρο» Ευαγγέλιο με σελίδες επεξεργασμένου δέρματος και αντί μελανιού φαίνεται να έχει ένα υλικό που παραπέμπει σε χαλκό ή χρυσό. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ, βλέπουμε κάποιες από τις σελίδες και ξεχωρίζουμε: α) Τη δυσανάγνωστη γραφή που παραπέμπει σε αραμαική ενώ δεν είναι β) περίεργα σύμβολα ( ήλιος φεγγάρι άνωθεν του Θεανθρώπου) γ) περίεργη παράσταση της Σταύρωσης του Χριστού δ) Σταυρός να το δαγκώνουν δυο φίδια ε) μια περίεργη μορφή ιερέα που δεν παραπέμπει σε γνωστές εικόνες. ΥΓ. Η Συριακή γλώσσα είναι διάλεκτος της Αραμαικής..υπάρχει η Αιγυπτιακή Αραβική (Αίγυπτο)..Η Αραβική του Μαγκρέμπ (Μαρόκο, την Αλγερία, την Λιβύη και την Τυνησία )..Η Αραβική του Κόλπου (Κουβέιτ, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και Ενωμένα Αραβική Εμιράτα)..Η Αραβική του Σουδάν ....Τα Λεβαντίνικα (περιοχή του Λεβάντε, ητοι στον Λίβανο, την Κύπρο, την Παλεστίνη, το Ισραήλ και μερικές άλλες σ'αυτήν την περιοχή (στην περιοχή αυτή ανήκει και η λωρίδα της Γάζας). Θα μπορούσε να διακριθεί στη Βόρεια (Συρία, Λίβανος ) και τη Νότια (κυρίως Παλαιστινιακή) διάλεκτο όπου η βόρεια σχετίζεται περισσότερο με την Αραβική του Κόλπου και η Νότια συγγενεύει πιο πολύ με την Αιγυπτιακή)...Η Ναϊντ, Η Χεζάτζι ...Η Αραβική της Υεμένης...κατ εμε η Συριακή κι Αιγυπτιακή διάλεκτοι είναι οι καλύτεροι και σωστότεροι...


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...