Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!!Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΝΒΙΤΣ για να στηρίξουν τους Κούρδους ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ…ΚΑΓΚΕΛΑ!!!ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ!!!






ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!!Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΝΒΙΤΣ για να στηρίξουν τους Κούρδους ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ…ΚΑΓΚΕΛΑ!!!ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ!!!













Κυριολεκτικά έξαλλη η Άγκυρα από τις δηλώσεις του νέου προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, στο πρακτορείο Reuters μετά την συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο των Κούρδων ότι θα στείλει στρατιωτικές δυναμεις για να στηρίξουν τους Κούρδους και να πολεμήσουν κατά της πιθανής τουρκικής εισβολής στον κουρδικό θύλακα.



Έτσι ενώ οι Αμερικανοί φαίνεται να μην είναι διατεθειμένοι να αντιταχτούν στους Τούρκους αν προελάσουν ανατολικότερα προς το Menbiç, ένας καινούργιος παράγοντας μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο κατά των Τούρκων, προκαλώντας την έντονη οργή της Άγκυρας.



Το κλίμα μεταξύ Τουρκίας και Γαλλίας είχε ήδη χειροτερέψει μετά την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία του Μακρόν προς τον ίδιο τον Ερντογάν ο οποίος ήθελε να διαμαρτυρηθεί για το ότι ο Μακρόν δέχτηκε στο προεδρικό μέγαρο των αρχηγό των Κούρδων της Συρίας, Salih Müslim, που καταζητείται σαν τρομοκράτης από την Άγκυρα. Ο Μακρόν κατέκρινε έντονα τον Ερντογάν για την εισβολή του στη Συρία και το πιο εξωφρενικό για την Άγκυρα, του ζήτησε να αποσύρει αμέσως τα στρατεύματα του από την περιοχή.



Υπενθυμίζεται ότι η Γάλλια έχει ιστορικά προηγμένα με την Συρία καθώς η περιοχή ήταν γαλλική περιοχή μέχρι το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και μάλιστα μετά την αποχώρηση των Γάλλων οι Τούρκοι είχαν βρει την ευκαιρία να καταλάβουν την περιοχή του Hatay, κάτι που ποτέ δεν το αναγνώρισε η Δαμασκός.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.



Loading...

loading...