ΝΕΜΕΣΙΣ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!!Στο «Πέρασμα των Πολεμιστών …ΔΑΚΡΥΖΕΙ ακόμη και ο Θεός»!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΝΕΜΕΣΙΣ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!!Στο «Πέρασμα των Πολεμιστών …ΔΑΚΡΥΖΕΙ  ακόμη και ο Θεός»!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!
Σαν  πάρω τη στροφή  από τη Βορρά και σπάζοντας τη σιωπή και το γαλήνεμα των ασκητών στο Περιβόλι της Παναγιάς …Φιλώντας τα άσπρα αλόγατα  του Αιγαίου ,περνώντας το πλάκωμα ,λαχταρώ να φτάσω και  να δω το Καλόγερo να ανεμίζει την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό!Μεμιάς αδειάζει η σκέψη μου  και Γαληνεύει η καρδιά  μου παίρνοντας μια αλλόκοτη δύναμη από τον εκείνον τον Καλόγερo που «άφησε το Ευαγγέλιο και έπιασε το Κοντάρι «….Είναι  εκείνη η ώρα που τα Πολεμικά μας επιστρέφουν φτεροκοπώντας  στον Ουρανό και έρχονται εδώ να πάρουν την Δύναμη που τους Χρειάζεται …Είναι η ώρα που ο Καλόγερoς  έρχεται με δύναμη και με μια αλλόκοτη χαρά και έξαψη να προφτάσει να αντικρίσει  και να χαιρετίσει  τα Πολεμικά μας που  σκύβουν, να πάρουν την Ευλογία της Παναγιάς !

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.