Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Κίνηση ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ και ΕΞΟΠΛΙΣΕ επίλεκτες δυνάμεις ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ να ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ στρατεύματα!!!ΑΦΩΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!




ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Κίνηση ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ  Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ και ΕΞΟΠΛΙΣΕ  επίλεκτες δυνάμεις ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ  ΓΙΑ να ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ  στρατεύματα!!!ΑΦΩΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!












Ρώσοι δουλεύουν κάτω από το καπάκι και χωρίς τυμπανοκρουσίες πετυχαίνουν το καλύτερο δυνατό για τα συμφέροντά τους.

Οι ρωσικές επιχειρήσεις άλλαξαν τον ρου των γεγονότων στην Συρία και τώρα ο συριακός στρατός έχει εισέλθει στην ελληνική Παλμύρα, τρέποντας τους ισλαμιστές σε φυγή.

Οι Ρώσοι δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Πέρα από τις βάσεις και τα υπερόπλα που εγκατέστησαν στην Συρία, δημιούργησαν, εκπαίδευσαν και εξόπλισαν τις πρώτες τακτικές δυνάμεις των Κούρδων της Συρίας, οι οποίες είναι έτοιμες πλέον να αντιμετωπίσουν τουρκικά στρατεύματα, σε περίπτωση που αυτά εισέλθουν στην Βόρεια Συρία.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος Στρατηγός Aleksandr Dvornikov, ο οποίος παρασημοφορήθηκε με το μετάλλιο του «Ήρωα της Ρωσίας» από τοω Πούτιν για την συμβολή του στην Συρία, δήλωσε στην ρωσική εφημερίδα «Rossiyskaya Gazeta» πως οι στρατιωτικοί σύμβουλοι και εκπαιδευτές της Ρωσίας «δημιούργησαν» επίλεκτες ένοπλες δυνάμεις Κούρδων αλλά και άλλων πατριωτικών συριακών ομάδων.

Επιπλέον όπως τόνισε διαμορφώθηκαν Ταξιαρχίες εθελοντών και τάγματα, τα οποία πολεμούν κατά των Ισλαμιστών με μεγάλη επιτυχία.


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...