Ticker

10/recent/ticker-posts

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΕΙΑ!!!ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!![ΒΙΝΤΕΟ]






ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΕΙΑ!!!ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!![ΒΙΝΤΕΟ]









ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ



Η ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία, αλλά βασιλεία ανθρώπου με Θεό πατέρα στο πνεύμα, και κράτος γης ανθρώπων Υιών Του Θεού, ως μάνα του ανθρώπου την εκκλησία σε ζώσα Θεού παρουσία.



Η Αγάπη Θεός, δεν κοιτά πρόσωπα και ημερομηνίες, αλλά μέσα στα πρόσωπα διδάσκει την εαυτότητα δωρισμένη μέσα στην ανθρωπιά, και μέσα στον Χρόνο και το άπυρο, έβαλε μέτρα και σταθμά.

Η Αγάπη του Χριστού δεν είναι θρησκεία, αλλά ζωντανή παρουσία και διδασκαλία Θεού, στον τρόπο ζωής μας, μέσα στο ήθος και την οικογένεια του ανθρώπου, μέσα στην σοφία του Ελληνισμού και την παιδεία του Φωτός της ειρήνης, της δικαιοσύνης της φύσης του Θεάνθρωπου εαυτού σου Χριστού, που ντύθηκες και εσύ ευλογημένε μου Έλληνα πατριώτη Χριστιανέ.

Ο Άνθρωπος δεν ανήκει στους ανθρώπους, αλλά στον Πατέρα Θεό.

Ο άνθρωπος μόνο τότε είναι Άνθρωπος, όταν είναι ένα με τον Θεό· και γίνετε Θεάνθρωπος και στο πνεύμα, και όχι μόνο στο μυαλό.

Πνεύμα είναι παιδεία, «ελληνισμός = φωτεινός νους» είναι Χριστός, και η αγάπη εμάς των Ελλήνων το Φως του Θεού των εθνών.



Ο προσωπικός αγώνας του ανθρώπου, είναι αυτό που οδηγεί προς την αλήθεια, και την φανέρωση της θείας χάριτος Του. Ο προσωπικός αγώνας, η προσωπική μετάνοια, και όχι ποιος είναι ο γέροντας σου, η ακόμα και ο Βασιλιάς σου, ώστε εσύ να σωθείς.

Διώξτε τους καλικάντζαρους του φθόνου και του φόβου από τα μυαλά και ελευθερώστε την αγάπη από την καρδιά! Χαρίστε στην περηφάνια του εγώ σας την ταπείνωση και χαρίστε την στα χέρια του Θεού, μεταμορφώνοντας το εγώ με το εγώ του Ιησού Χριστού.



Ο Μόνος μεσσίας είναι ο Ιησούς Χριστός. Ο γέροντας ο Λόγος ! Και η οδός Του έτοιμη και στερεωμένη ! Η Αγία Ορθοδοξία μας !



Αμήν η Αγάπη να λάμψει στις καρδιές σας, και Χριστούγεννα να γεννηθούν στην ψυχή,

και Ανάσταση Χρηστού το τι θα πει να δει όλη η γη.



ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...