ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΟ ''ΑΤΥΧΗΜΑ'' ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!!!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αστροφυσικός Δ. Νανόπουλος παραιτήθηκε από διευθυντής του CERN!!!ΠΡΙΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ!!!CERN: Μεγάλη έκρηξη 2018-03-08 αναπτύσσει θερμοκρασία 10.000C εξαερώνει 3 επιστήμονες και στέλνει το σατανικό μηχάνημα στο συνεργείο για 7 τουλάχιστον μήνες!!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΟ ''ΑΤΥΧΗΜΑ'' ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!!!Ο
ΕΛΛΗΝΑΣ αστροφυσικός Δ. Νανόπουλος παραιτήθηκε από διευθυντής του CERN!!!ΠΡΙΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ!!!CERN: Μεγάλη έκρηξη 2018-03-08 αναπτύσσει θερμοκρασία 10.000C εξαερώνει 3 επιστήμονες και στέλνει το σατανικό μηχάνημα στο συνεργείο για 7 τουλάχιστον μήνες!!![ΒΙΝΤΕΟ]
CERN: Μεγάλη έκρηξη 2018-03-08 αναπτύσσει θερμοκρασία 10.000C εξαερώνει 3 επιστήμονες και στέλνει το σατανικό μηχάνημα στο συνεργείο για 7 τουλάχιστον μήνες.
Το "ατύχημα" συνέβη 2 μέρες πριν από πείραμα με το οποίο θα επιχειρούσαν το άνοιγμα "πύλης".
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει "ατύχημα" παραμονές μεγάλου "πειράματος"
Όταν αποφασίστηκε η κατασκευή του CERN μας έλεγαν (τα παπαγαλάκια της καμπάλ) πως η κατασκευή αυτή είναι για το καλό όλης της ανθρωπότητας...Η αλήθεια είναι πως, είναι για τω καλό το δικό τους και μόνον γι αυτό ενδιαφέρονται.
Αναρωτηθείτε γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ αστροφυσικός Δ. Νανόπουλος παραιτήθηκε από διευθυντής του CERN.
Γιώργος Βουδούρης πηγη
  Έχουν γνώση οι φύλακες......


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.